Predstavitvena informacija

Kreativnost dobra podjetja razlikuje od odličnih

SK promo
Zeleni salon v Ruski dači za poslovna srečanja na drugačen način. FOTO: Arhiv Ruske dače

Cilj vsakega tržno usmerjenega podjetja je presegati pričakovanja kupcev ter poslovnim partnerjem in okolju ponujati inovativne, ustvarjalne rešitve.

Ker odlična podjetja spodbujajo kreativnost pri zaposlenih, znajo navdušiti zunanje deležnike – z organizacijo dogodkov, njihovo vsebino, formo, izvedbo in lokacijo. Pri nas med takšne zagotovo sodi Ruska dača v okolici Ljubljane.

Presenetljiva arhitekturna rešitev
Primestna vila v Zgornjih Gameljnah je ime dobila po svoji nenavadni podobi. Gre namreč za neslovenski tip hiše, ki je edinstven v našem prostoru. Čudovita in popolnoma prenovljena primestna hiša, ki avtentično priča o življenju premožnejše slovenske družine z začetka 20. stoletja, je bila zato razglašena za kulturni spomenik.

Prijetna izkušnja krepi odnose
Ambient, ki pripoveduje zgodbo, je prijeten na pogled, hkrati pa ponuja kulinarično razvajanje in ekskluzivna doživetja, ustvari posebno, sproščujoče vzdušje, v katerem boste zlahka navezali nove stike ali okrepili daljša poznanstva in sodelovanje. Ruska dača je zaradi svoje specifike, ki je preplet preteklosti in sodobnosti, zanimiva za poslovna in tudi zasebna srečanja in dogodke.

image
Ruska dača je čudovita primestna vila, v kateri se prepletata preteklost in sodobnost. FOTO: Arhiv Ruske dače


Dodana vrednost: nekaj novega
Najbolj se nam v spomin vtisne tisto, kar odstopa od vsega drugega; je drugačno, nenavadno, vzburi domišljijo, spodbudi zanimanje in radovednost. Cesarska večerja, druženje ob pitju portovca ali kaviarju in šampanjcu, najem limuzine rolls-royce, ruska banja … Vse to poleg najema salonov za sestanke, srečanja uprav ali nadzornih svetov, podpise pomembnih pogodb, knjižnice, paviljona in timbildingov ponuja Ruska dača.

image
Cesarska večerja na Ruski dači je gledališko-kulinarični dogodek. FOTO: Arhiv Ruske dače


image
Knjižnica je primerna za osebne poslovne sestanke. FOTO: Arhiv Ruske dače


Zanimivosti

Kulinarični del cesarske večerje, namenjen ožjemu menedžmentu v vili ali širši družbi s poslovnimi partnerji oz. sodelavci v paviljonu, je replika večerje s slavnostnega banketa, ki je bila 2. decembra 1908 v ljubljanskem hotelu Union postrežena gostom ob praznovanju 60-letnice vladanja cesarja Franca Jožefa. Edinstvena gledališka predstava med posameznimi hodi je avtorsko delo ekipe Ruske dače.

Kraljevska limuzina rolls-royce je edina svoje vrste v Sloveniji. Na svetu jih je bilo narejenih le 376. Vozilo Phanthom VI je leta 1971 za svoje protokolarne potrebe naročila princesa Aleksandra, sestrična britanske kraljice Elizabete II. Z vožnjo z njim svojim gostom izkažete posebno čast.

Kaviar in šampanjec blagovne znamke Ruska dača lahko naročite kot del pogostitve ali ju podarite gostom kot edinstveno darilo.


image
Doživite kraljevsko vožnjo z edinstveno limuzino Rolls-Royce. FOTO: Arhiv Ruske dače


image
Pravi kaviar in šampanjec Ruska dača ponujata pravi gurmanski prestiž. FOTO: Arhiv Ruske dače


Presenetite svoje sodelavce in poslovne partnerje ter navsezadnje svoje bližnje z doživetji v Ruski dači – gotovo jih boste očarali.

Za dodatne informacije pokličite 05 907 47 93 ali pošljite povpraševanje na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

image
FOTO: Arhiv Ruske dače


Minister za zdravje opozarja: uživanje alkohola lahko škoduje zdravju.