FOTO: Urh Kapelar iz Skipassa odšel na Pule
Iz kranjskogorske restavracije Skipass jim je uspelo speljati kuharskega mojstra Urha Kapelarja.
Odpri galerijo
Posestvo Pule, skrbno skrito sredi neokrnjene narave, se lahko pohvali ne le s svojo prečudovito okolico, poslopjem, katerega zgodovina sega v 17. stoletje, SPA-jem in prenočitvenimi objekti, zasnovanimi v razkošnem podeželskem slogu, ampak tudi s postavljanjem novih temeljev v slovenski kulinariki.
Iz kranjskogorske restavracije Skipass jim je uspelo speljati kuharskega mojstra Urha Kapelarja. Posestvo Pule zaznamuje močna povezava tradicije z modernostjo, ki sovpada z njegovim kuharskim slogom.
S tem je vlil dušo kulinarični izkušnji posestva in jo dvignil na novo raven. Urh Kapelar je znan po svojem markantnem slogu in nenehnem iskanju popolnega okusa.
Navdih za menije išče v bližnji okolici in presenetil vas bo s preprostostjo, dovršenostjo jedi in ljubeznijo do detajlov. S pridom izkorišča naravne danosti posestva in se ravna po konceptu »z njive na mizo«.
Vse, kar boste pokusili, bo sveže in vrhunske kakovosti. Čeprav lastnik ostaja isti, pa se je zamenjala organizacijska ekipa, ki zdaj na Pulah zagotavlja nadstandardna in ekskluzivna kulinarična in družabna doživetja.
Njihova vinska klet hrani prek 180 etiket najboljših slovenskih vinarjev ter širok nabor vin tako iz starega (Francija, Italija, Španija, preostala Evropa) kot novega sveta (Južna Afrika, Južna Amerika, Avstralija, ZDA itd.)
Iz kranjskogorske restavracije Skipass jim je uspelo speljati kuharskega mojstra Urha Kapelarja. Posestvo Pule zaznamuje močna povezava tradicije z modernostjo, ki sovpada z njegovim kuharskim slogom.
S tem je vlil dušo kulinarični izkušnji posestva in jo dvignil na novo raven. Urh Kapelar je znan po svojem markantnem slogu in nenehnem iskanju popolnega okusa.
Navdih za menije išče v bližnji okolici in presenetil vas bo s preprostostjo, dovršenostjo jedi in ljubeznijo do detajlov. S pridom izkorišča naravne danosti posestva in se ravna po konceptu »z njive na mizo«.
Vse, kar boste pokusili, bo sveže in vrhunske kakovosti. Čeprav lastnik ostaja isti, pa se je zamenjala organizacijska ekipa, ki zdaj na Pulah zagotavlja nadstandardna in ekskluzivna kulinarična in družabna doživetja.
Njihova vinska klet hrani prek 180 etiket najboljših slovenskih vinarjev ter širok nabor vin tako iz starega (Francija, Italija, Španija, preostala Evropa) kot novega sveta (Južna Afrika, Južna Amerika, Avstralija, ZDA itd.)
Več iz rubrike
Nova razkošna nepremičnina Jennifer Anniston
Zvezdnica serije Prijatelji Jennifer Anniston je nedavno kupila razkošno nepremičnino od Oprah Winfrey.
Kaj možgane ohranja aktivne in zmanjšuje tveganje za demenco?
Strokovnjaki so 11 let analizirali podatke o zdravstvenem stanju več kot 500.000 ljudi, ki ob zaposlitvi niso imeli demence.