Chipolo še vedno najboljši pomočnik za izgubljene predmete

Trboveljsko visoko-tehnološko podjetje Chipolo se ta teden predstavlja v Berlinu na sejmu IFA 2019, vodilnem svetovnem sejmu bele tehnike in zabavne elektronike, ki letos poteka med 6. in 11. septembrom. Pred tem dosežkom je tudi prejel nagrado za inovativnost na sejmu CES 2019.
Fotografija: Foto: Chipolo
Odpri galerijo
Foto: Chipolo

Njihovi izdelki so že nepogrešljivi, letos pa predstavljajo novost Chipolo GO, ki je revolucionaren novi sledilnik, ki uspešno združuje GPS, Wi-Fi, Bluetooth in novo LTE tehnologijo.
Vrhunski sledilnik z neomejenim dosegom namreč napaja 6-mesečna baterija, ki jo uporabnik lahko ponovno napolni.

Chipolo je na tehnoloških dogodkih velikokrat poimenov kot izredna inovacija v popolnoma novih tehnoloških izdelkih.

Chipolo GO je namreč samostojen produkt, ki se ga lahko pritrdi na kolo, shrani v otroški nahrbtnik, na (profesionalno) opremo, kot je fotografski kovček, ali v avtomobil.

Namenjen je ljudem, ki bi radi sledili stvarem, ki jim veliko pomenijo, in jim pri tem ne bi bilo treba ves čas skrbeti glede zdržljivosti baterije.

Največja težava obstoječih sledilnikov je namreč prav v bateriji, ki se hitro izprazni, zato jih morajo uporabniki pogosto polniti. Chipolo GO pa deluje pametno, kar pomeni, da preklaplja med različnimi tehnologijami (GPS, LTE, Bluetooth, WIFI) in zato njegova baterija zdrži pol leta. 
 
"Ponosni smo, da Chipolo po vsem svetu že poišče do 50.000 izgubljenih predmetov vsak dan in navdušeni smo, da lahko na letošnjem sejmu IFA predstavimo še en nov sledilnik, Chipolo GO. Revolucionarna tehnologija Chipolo GO bo na novo definirala, kaj je mogoče doseči s pametnimi sledilniki in uporabnikom ponudila cenovno ugoden in enostaven način sledenja njihovih dragocenosti, kot so kolesa, prtljaga in profesionalna oprema,” je o novem mejniku, ki ga postavljajo na trgu nosljive tehnologije, povedala Nika Kramžar, vodja trženja v podjetju Chipolo.
 

Več iz rubrike