Bankir iz JP Morgan v dizajnerske vode

Bankir, ki je še pred kratkim delal na banki JP Morgan, se je odločil oblikovati posebno trenirko, primerno za moške s stilom.
Fotografija: Unsplash
Odpri galerijo
Unsplash

Zach Goldstein, nekdanji naložbeni bankir z JP Morgan, je lani ustanovil start-up podjetje Public Rec, ga prijavil na Kickstarter in po velikem uspehu izdelal linijo športno-elegantnih oblačil, namenjeno poslovnežem, ki si ne želijo v prostemu času nositi košarkarskih hlač in prevelikih reklamnih majic. Spletna trgovina je zaživela precej hitro, Goldstein je uspešno prešel iz bankirskih v modne vode.

Podjetnikov cilj je oblikovanje trenirk z zadrgo, ki so na pogled lepe in elegantne, za nositi pa predvsem zelo udobne. Hlače po imenu The All Day Every Day Pant so videti kot kavbojke ali elegantne hlače na rob, a narejene so iz mehkejših materialov, kot sta bombaž in elastin.

Goldstein priporoča, da se vsakodnevne obleke, srajce in kravate ne zamenja z njihovo alternativo, vseeno pa so hlače več kot sprejemljive za družinska srečanja, večerna druženja s prijatelji in sodelavci, sprehode po mestu, športne aktivnosti in podobno. Hlače so v revijah kot Business Insider, GQ, Chicago Tribune in Entrepreneur označili za odličen, udoben in moden kos, ki ga mora imeti vsak moški, ki da nekaj nase.

Več iz rubrike