»All Inclusive«: Z Airbnbjem za 12 tednov okoli sveta

Airbnb svojim uporabnikom ponuja edinstveno izkušnjo. Med prvim septembrom in 19. novembrom lahko le za 4500 evrov vidite cel svet. Paket je narave "all inclusive", turisti pa bodo v slabih treh mesecih videli 18 različnih držav celega sveta. Na voljo so le štiri mesta in zelo omejen čas za rezervacijo.
Fotografija: Potovanje okoli sveta za samo 4500 evrov. Pixabay
Odpri galerijo
Potovanje okoli sveta za samo 4500 evrov. Pixabay

Potovanje se začne in konča v Londonu, tako kot v slavnem romanu Julesa Verna V osemdesetih dneh okoli sveta (Le tour du monde en quatre-vingt jours).

Iz Združenega kraljestva bodo srečni popotniki leteli v Romunijo, Uzbekistan, Egipt, Jordanijo, Etiopijo, Kenijo, Nepal, Butan, na Tajsko, Kitajsko, nato v Avstralija in na Novo Zelandijo, sledila bo Japonska, Združene države Amerike, Ekvador, Čile in za konec še Islandija. Spoznali bodo srednjeveška mesta Transilvanije pa vse do egipčanskih piramid, od safarija v afriški savani do koralnih otokov Galapagos.
V ceno 4500 evrov so vključeni tako leti, hoteli, transferji po državah, vse aktivnosti in obroki.

Njihov projekt ima močno dobrodelno noto, saj bo celoten znesek namenjen organizaciji Malala Fund, ki skrbi za mlade ženske, ki živijo v revščini, vojni in diskriminaciji, ter jim pomaga pri izobraževanju.

VEČ O POTOVANJU PREBERITE TU.

Več iz rubrike