Kdo bo Mladi manager leta 2020? Blaž, Janez ali Žiga?

Jutri, 28. januarja 2021, bodo razglasili Mladega managerja leta.
Fotografija: Kdo bo Mladi manager leta 2020? FOTO: Svet kapitala
Odpri galerijo
Kdo bo Mladi manager leta 2020? FOTO: Svet kapitala

Vsi so zmagovalci in vsi so predstavniki 'new wave' menedžmenta. So mladi, uspešni, drzni … In so finalisti za priznanje Mladi manager 2020.

Žiga Hieng, predsednik uprave Salusa, Janez Kranjc, glavni izvršni direktor Prve osebne zavarovalnice in Blaž Strle, direktor družbe BE-terna ne poznajo izgovorov. Tega ne dokazujejo le s svojim uspešnim in predanim delom, ampak so to dokazali tudi ob dogovarjanju za intervju.

Namreč, za intervju smo se dogovorili praktično »čez noč« in nihče od njih se ni ovijal v izgovore kot so natrpani urniki, neodložljive obveznosti in podobno. V uredništvu Sveta kapitala smo se strinjali, da je to že ena tistih velikanskih odlik, ki označuje sodobnega menedžerja. A ne edina.

Katere odlike imajo in kako razmišljajo nominiranci za Mladega managerja 2020 o morebitnem koncu kapitalizma, globalizacije, o pandemiji, poslu, vodenju in tudi o spanju ali, quanu kot ultimativnem življenjskem cilju pa lahko slišite v spodnjem podkastu Svet kapitala s Petro.
 

Šele ko slišiš, veš. Vabljeni k poslušanju!

 
 
Zmagovalec bo priznanje prejel 28. januarja 2021 na Januarskem srečanju Združenja Manager, ki vsako leto predstavlja simboličen začetek novega gospodarskega leta, zato je prežet z optimizmom, novimi idejami, zanosom in pričakovanji. 

Je eden najbolj obiskanih dogodkov, ki se ga udeleži okoli 400 vodilnih menedžerjev in menedžerk ter najvišjih političnih predstavnikov, ministrov, predstavnikov parlamentarnih strank, vodij poslanskih skupin in veleposlanikov. Osrednja gosta Januarskega srečanja 2021 bosta predsednik Vlade RS Janez Janša in dolgoletni direktor Instituta Jožef Stefan Jadran Lenarčič.

* Letos bodo srečanje zaradi epidemioloških razmer gostili prek spleta.


 

Več iz rubrike

podkast-svet-kapitala-s-petro

Špela Jug: »Meje obstajajo le tam, kjer jih narišemo sami.«

Naša sogovornica nikomur ne očita različnih stališč glede cepljenja proti covidu-19, a jo čudi tolikšno nezaupanje stroki.

podkast-svet-kapitala-s-petro

Lea Naglič: »Šesturni delovnik je optimalna rešitev za vse.«

Lea Naglič verjame, da videoigrice ne prinašajo le otopelosti, ampak tudi sposobnost zbranosti, osredotočenosti in reševanja težkih nalog.

podkast-svet-kapitala-s-petro

Božidarka Radović: »Treba je razumeti razsežnosti tehnologije.«

Božidarka Radović je vodja razvoja sistema za elektronsko predpisovanje zdravil v podjetju Better. Inženirstvo razume kot način življenja.

podkast-svet-kapitala-s-petro

Dijana Makivić Grilc: Cene energentov nikoli več tako ugodne

»Slovenija tako kot nekatere druge članice Evropske unije ni opravila vseh svojih domačih nalog, zaradi česar se zdaj soočamo z dvigom cen energentov.«

Komentarji: