Milijonski biznisi iz svoje dnevne sobe niso fatamorgana

Maja Voje: Pri nas mlajša oseba, sploh ženska, nima šans.
Fotografija: Svet kapitala
Odpri galerijo
Svet kapitala

V novi seriji podkastov z naslovom Svet kapitala s Petro bomo gostili mlade, drzne, modre, radovedne, uspešne in pogumne podjetnike in podjetnice, ki verjamejo, da lahko tudi na domačih tleh uresničijo svoje vizije. Vse intervjuvance odlikuje svetovljanska naravnanost in globoko prepričanje, da »se da!« Svoje sanje, svoje hobije, svoje najljubše stvari in strasti pretapljajo v svoj posel. In so pri tem uspešni.

Uspeh lahko dosežeš preko družabnih omrežjih. Ja, tako močna so. Rezultati so izjemni, če poznaš vsa pravila igre, vse trike in če spoštuješ sogovornika. Maja Voje, tokratna gostja v seriji podkastav Svet kapitala s Petro, vsem svetuje, da se denimo pred objavami na LinkedInu seznanite s t. i. pozicioniranjem. Kaj to pomeni? To pomeni, da na družabnih omrežjih ne moreš biti ekspert za vse. Verodostojnost ti da sledenje največ trem področjem in seveda kontinuiteta. Temu se reče pozicioniranje. Tvoji sledilci niso opice, ampak razmišljajoči se ljudje, ki hočejo dvosmerno komunikacijo.
 

Šele ko slišiš, veš. Vabljeni k poslušanju!

 


OPIS GOSTJE:

Maja Voje je mednarodno priznana svetovalka na področju growth marketinga. Podjetjem po vsem svetu predstavlja taktike, ki jih uporabljajo vodilna svetovna podjetja, da zaženejo hitre cikle stalnega eksperimentiranja in da najdejo trženjske kanale in prijeme, ki najbolje učinkujejo na obstoječih in novih ciljnih trgih. Maja Voje si je izkušnje nabirala v Googlu in Rocker Internetu in zdaj, kot predavateljica, sodeluje pri enem izmed najbolje prodajanih spletnih tečajev na Udemy spletni učilnici, ki ga je opravilo že več kot 50.000 mednarodnih študentov. Strategije rasti pomaga razvijati več kot 200 ameriškim, nemškim, avstrijskim, švedskim belgijskim in slovenskim podjetjem. Ima tudi svoj podkast.

Več iz rubrike

podkast-svet-kapitala-s-petro

Špela Jug: »Meje obstajajo le tam, kjer jih narišemo sami.«

Naša sogovornica nikomur ne očita različnih stališč glede cepljenja proti covidu-19, a jo čudi tolikšno nezaupanje stroki.

podkast-svet-kapitala-s-petro

Lea Naglič: »Šesturni delovnik je optimalna rešitev za vse.«

Lea Naglič verjame, da videoigrice ne prinašajo le otopelosti, ampak tudi sposobnost zbranosti, osredotočenosti in reševanja težkih nalog.

podkast-svet-kapitala-s-petro

Božidarka Radović: »Treba je razumeti razsežnosti tehnologije.«

Božidarka Radović je vodja razvoja sistema za elektronsko predpisovanje zdravil v podjetju Better. Inženirstvo razume kot način življenja.

podkast-svet-kapitala-s-petro

Dijana Makivić Grilc: Cene energentov nikoli več tako ugodne

»Slovenija tako kot nekatere druge članice Evropske unije ni opravila vseh svojih domačih nalog, zaradi česar se zdaj soočamo z dvigom cen energentov.«

Komentarji: