PODCAST: Milijonski biznisi iz naslonjača niso fatamorgana

Maja Voje: Pri nas mlajša oseba, sploh ženska, nima šans.
Fotografija: Svet kapitala
Odpri galerijo
Svet kapitala

( PONOVITEV) V novi seriji podkastov z naslovom Svet kapitala s Petro bomo gostili mlade, drzne, modre, radovedne, uspešne in pogumne podjetnike in podjetnice, ki verjamejo, da lahko tudi na domačih tleh uresničijo svoje vizije.

Vse intervjuvance odlikuje svetovljanska naravnanost in globoko prepričanje, da »se da!« Svoje sanje, svoje hobije, svoje najljubše stvari in strasti pretapljajo v svoj posel. In so pri tem uspešni.

Uspeh lahko dosežeš preko družabnih omrežjih. Ja, tako močna so. Rezultati so izjemni, če poznaš vsa pravila igre, vse trike in če spoštuješ sogovornika.

Maja Voje, tokratna gostja v seriji podkastav Svet kapitala s Petro, vsem svetuje, da se denimo pred objavami na LinkedInu seznanite s t. i. pozicioniranjem.

Kaj to pomeni? To pomeni, da na družabnih omrežjih ne moreš biti ekspert za vse. Verodostojnost ti da sledenje največ trem področjem in seveda kontinuiteta. Temu se reče pozicioniranje. Tvoji sledilci niso opice, ampak razmišljajoči se ljudje, ki hočejo dvosmerno komunikacijo.
 

Šele ko slišiš, veš. Vabljeni k poslušanju!OPIS GOSTJE:

Maja Voje je mednarodno priznana svetovalka na področju growth marketinga. Podjetjem po vsem svetu predstavlja taktike, ki jih uporabljajo vodilna svetovna podjetja, da zaženejo hitre cikle stalnega eksperimentiranja in da najdejo trženjske kanale in prijeme, ki najbolje učinkujejo na obstoječih in novih ciljnih trgih. Maja Voje si je izkušnje nabirala v Googlu in Rocker Internetu in zdaj, kot predavateljica, sodeluje pri enem izmed najbolje prodajanih spletnih tečajev na Udemy spletni učilnici, ki ga je opravilo že več kot 50.000 mednarodnih študentov. Strategije rasti pomaga razvijati več kot 200 ameriškim, nemškim, avstrijskim, švedskim belgijskim in slovenskim podjetjem. Ima tudi svoj podkast.

Več iz rubrike