Kdo ima pravico vdora v DNK človeka? Kje je tu dostojanstvo?

Paradoks sodobnega časa: Kupi zakonodaje, a človek postaja čedalje bolj nezaščiten!?
Fotografija: O kakšnih pravicah osebnega življenja sploh lahko govorimo, če nimamo pravice reči: Ne!!! Foto: Shutterstock
Odpri galerijo
O kakšnih pravicah osebnega življenja sploh lahko govorimo, če nimamo pravice reči: Ne!!! Foto: Shutterstock

Človekovo okolje je čedalje bolj prepojeno z nezdravimi informacijami, elektro magnetnimi sevanji in 'koktajli' toksičnih snovi. A človek je odprt sistem. Od njegovega metabolizma in imunskega sistema je odvisno kaj sprejema in kopiči v svojih celicah in tudi v DNK.

Vsakdo občuti, da to ni v korist ljudi, ki so zaradi teh zunanjih vdorov čedalje bolj nezdravi. Dokazano je, da je človek proces in struktura hkrati, ki tako izgublja sebi lastne snovi in vibracije za svojo evolucijo.

Kako obvarovati biološko in fizično telo človeka?

Vsakdo občuti, da to ni v korist ljudi, ki so zaradi teh zunanjih vdorov čedalje bolj nezdravi. Foto: Shutterstock
Vsakdo občuti, da to ni v korist ljudi, ki so zaradi teh zunanjih vdorov čedalje bolj nezdravi. Foto: Shutterstock
Penetracija je stik, ki se na fizičnem telesu dogaja kot spolni odnos, z vbrizgavanjem semena, ki ima evolucijski namen. Če pa je odnos nezaželen, neodobren ali da je enostranski, pa gre za vdor v človeško telo. Lahko govorimo pravzaprav o brutalnem vdoru ali celo posilstvu!

Človek je inoviral injekcijo za intervencijo direktnega vbrizgavanja v človeško telo, z namenom omogočiti hitrejšo absorpcijo zdravila, kar je bilo revolucionarno. Mnogim je prav ta inovacija rešila življenje. 'Umetni vdor' v fizično telo se danes kaže kot 'genialna rešitev človeških bogov', da se lahko človeku hitro intervenira globalni revolucijski namen.

Zakaj torej intervenirati pri popolnoma zdravih ljudeh?

O kakšnih pravicah osebnega življenja sploh lahko govorimo, če nimamo pravice reči: Ne!!! Človek mora imeti svobodno voljo, alternativo, drugače gre za brutalen vdor v človeško telo. Saj je tudi življenje in smrt alternativa, človekov izbor.

Ne morem ostati tiho, če smo proučevali 'Autopoiesis' človeka, in sedaj bomo dovolili cepivo, ki bo bilo  obvezno za vsakega Slovenca in vsakega državljana Evrope!!! To je po mojem mnenju v tem trenutku najpomembnejša tema, ki se dotika vsakega človeka na planetu.


Kje lahko potem najdemo še evolucijo in svobodo človeka?
 
To je nekako tako, kot če uzakonimo, da mora vsaka ženska abortirati, ker nas je preveč tu!? Napredna Danska že spreminja zakonodajo, ker ni človeško uzakonjati nečesa, kar ni v korist človeku. V tem primeru pa gre za mnogo več; gre za obstoj človeka in njegov DNK.

Če pa pogledamo z vidika samoupravljanja človeka, je primer paradoksalen. Človekove pravice v družbi so mrtve, če posameznike prisilimo k cepljenju.

Dokazano je, da je človek proces in struktura hkrati, ki tako izgublja sebi lastne snovi in vibracije za svojo evolucijo. Foto: Shutterstock
Dokazano je, da je človek proces in struktura hkrati, ki tako izgublja sebi lastne snovi in vibracije za svojo evolucijo. Foto: Shutterstock
Kje je zavest človeka v 'diktaturi covid'?

Vlade ne morejo zahtevati demokracije, če silijo ljudi, državljane v nekaj, kar jih dela nesvobodne, kar posledično vodi v diktaturo. A trenutno smo bliže 'diktaturi covid' kot demokraciji.

Kot doktorica znanosti in raziskovalka temeljev organizacije podajam, da je trenutno stanje močno izpod nam že poznanega in preživetega sistema samoupravljanja.

Kako naj človek samo-upravlja, če je prisiljen že na začetku?

To ni veljavno niti po Marxu, Engelsu, Kardelju, Žižku in ostalim materialistično-sociološkim konceptom. Prav tako tega ne dopušča koncept 'Autopoiesis', ki vzpostavlja višjo zavest človeka. Dobesedno nedojemljivo in nesprejemljivo pa je z vidika naravnih božjih zakonov.

Ljudje naj se svobodno odločijo, ne jih prisiljevati, da je nekaj obvezujoče za vsakega. Kar jasno kaže, da naša Slovenija ni v koraku z Dansko in ostalimi naprednimi državami, ki se odločajo v korist človeka.

Posledično se zastavlja temeljno vprašanje: človek hibrid ali robot?!
 
* Prispevek je mnenje avtorice in ne izraža nujno stališča uredništva.
 

Več iz rubrike