Kako dolgo smo še lahko zapirajoča se školjka?
O

»Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about learning how to dance in the rain.« (Vivian Greene, angleška pisateljica) (Življenje ni to, da čakamo, da vihar mine, ampak je učenje, kako plesati v dežju.)
Fotografija: S strategijo zapirajoče se školjke čredne imunosti ne moremo pridobiti, saj bo prekuženost populacije prenizka.  Foto: Reuetrs: Aly Song Reuters
S strategijo zapirajoče se školjke čredne imunosti ne moremo pridobiti, saj bo prekuženost populacije prenizka.  Foto: Reuetrs: Aly Song Reuters

Več iz rubrike

mnenja

Znanstvena fantastika ali poslovna realnost

Znani futurolog in preučevalec voditeljstva Keith Coats pravi, da je voditeljstvo vedno stvar konteksta, v katerem živimo in delujemo. Kakšen je naš trenutni in kakšen prihajajoči kontekst?

mnenja

Milenko Boroja: Dober vodja je prvi, ki posluša in zadnji, ki govori

Splošno je znano, da zaposleni odhajajo ne zaradi podjetja temveč zaradi ljudi, ki jih vodijo. Kljub temu imajo v nekaterih podjetjih sisteme upravljanja z zaposlenimi in ne vodenja zaposlenih.

mnenja

Dr. Makovec Brenčič: kaj zares (še) šteje

Kaj res potrebujem in ne le, kaj vse bi si želel? Še bolj pomembno - kaj si z manj viri lahko (še) privoščim?

mnenja

Trije koraki priprave na nepredvidljivo

Ali je mogoče pričakovati, da se bomo po ukinitvi ukrepov vrnili v staro realnost? Najbrž ne. Priložnost bodo izkoristili tisti, ki se lahko hitro prilagodijo.

Komentarji: