Država kot lastnica

Od leta 2008 smo zamenjali tri sisteme upravljanja družb v državni lasti. Nobenega pa se nismo držali.
Fotografija: Da imamo Slovenci vsaj eno sistemsko banko, naj bi bilo nujno, ker da je to edini način, da se zagotovi financiranje projektov, ključnih za državo. Pa je to res? FOTO: Jože Suhadolnik
Odpri galerijo
Da imamo Slovenci vsaj eno sistemsko banko, naj bi bilo nujno, ker da je to edini način, da se zagotovi financiranje projektov, ključnih za državo. Pa je to res? FOTO: Jože Suhadolnik

Več iz rubrike

mnenja

Kdo je kriv za slab odnos do strank

Kot stranke smo že vsi kdaj naleteli na slab ali celo nemogoč odnos zaposlenih v nekem podjetju ali ustanovi, bili slabe volje in se zaobljubili, da se ne vrnemo nikoli več.

mnenja

Brisanje razlik med generacijami

Mlajši zaposleni bi se morali znati učiti iz izkušenj in modrosti starejših sodelavcev, ti pa se morajo naučiti biti odprti za sveže ideje mlajših kolegov.

mnenja

Petra Kovič: Dno potrebujemo. Če ni dna, ni odriva

Oprostite. Res mi je žal. Obžalujem. A bilo bi izumetničeno, fejk, zaslepljeno, nerealno, nespametno in celo neumno, če bi povsem zamolčali tisto, kar je povsod okoli nas. In v nas. Strah.

mnenja

Moč in nemoč digitalnih poslovnih modelov

Ko z organizacijami govorim o digitalnosti, vedno znova opažam, da pravzaprav večinoma ne razumejo bistva digitalnih poslovnih modelov.

Komentarji: