Po novem tudi glasovni tviti

Tvitanje od včeraj tudi s 140-sekundnimi zvočnimi posnetki
Fotografija: Prihaja čas, ko bomo na Twitterju govorili in ne več pisali.
Foto: Samec Blaž
Odpri galerijo
Prihaja čas, ko bomo na Twitterju govorili in ne več pisali. Foto: Samec Blaž

Prihaja čas, ko bomo govorili in ne več pisali, je razbrati iz objave Twitterja. Od včeraj so namreč nekaterim uporabnikom aplikacije, ki imajo telefon z operacijskim sistemom iOS na voljo glasovni tviti. 

 
Twitter s tem daje ljudjem več prostora kot ga omogoča 280 znakov zapisa. “Včasih 280 znakov ni dovolj, v prevodu se tudi kaj izgubi,” so zapisali na svojem blogu.


 
Posnetki so omejeni na 140 sekund, vendar lahko uporabniki nanizajo več 140-sekundnih objav. So pa slednje zaenkrat na voljo le omejeni skupini uporabnikov z Applovimi napravami oziroma operacijskim sistemom iOS.
 
Glasovni tviti, kot jih imenuje Twitter, se bodo z omejene skupine ljudi v prihodnjih tednih začeli prikazovati več uporabnikom. A le tistim, ki imajo naprave Apple.

Več o tem, kako posneti tvit, lahko preberete na Twitterjevem blogu TUKAJ

Več iz rubrike

ikonomija

Od jutra je odvisna produktivnost posameznika

Kakovost dneva je velikokrat odvisna od tega, kako se ta začne. Kaj predlagajo strokovnjaki?

ikonomija

Kako bomo potovali po pandemiji

Pandemija je številnim popotnikom prekrižala načrte. Ko se bo situacija umirila in bodo potovanja zopet zaživela, pa bodo ta potekala precej drugače.

ikonomija

Kako postati bestseller v digitalni ekonomiji

Zmagovalci digitalne ekonomije vedo, kje je izvor in kdo je primarni prejemnik vrednosti. In to niso najprej oni sami. (KORAK 3 /10 do uspešne digitalne poslovne preobrazbe).

ikonomija

Podjetja poganjajo inovacije, te pa so kritične za preživetje

Prihodnost pripada tistim, ki so pripravljeni, je eno osrednjih sporočil konference Future 4.0. Ta je že tretje leto povezala korporacije in startupe.

Komentarji: