Jaka Klemenčič

O avtorju

Jaka Klemenčič je veliko znanja pridobil na področju projektnega vodenja, produktnega vodenja, vodenja proizvodnega procesa in navsezadnje tudi vodstvenih kompetenc. Zaposlen je v podjetju EKWB d.o.o., ki se ukvarja z vodnim hlajenjem računalniških komponent. Zadnje leto je ogromno časa preživel na Kitajskem, kjer je skrbel za proizvodno enoto in spoznaval Kitajsko kulturo. Trenutno zavzema mesto vodje poslovne enote EasyCooling, kjer skrbi za določene produktne linije ter strategijo poslovne enote.

kariera

Kako do uspešne kariere ter osebnostnega razvoja

Velikokrat se srečamo z izrazom uspešna kariera in osebnostni razvoj, kar za marsikoga navzven izgleda sila preprosto, ampak ...

mnenja

Skrivalnice v podjetju skrivajo prave talente

Prav gotovo veliko razmišljate, kako odkriti najboljše talente. Veste, da se skrivajo. Da so blizu. A jih kar ne najdete. Vam povem, zakaj?

trendi

Brez načrta lahko zabredemo v izgorelost ali depresijo

V današnjem svetu, ki se vedno hitreje vrti, se vedno znova vprašamo ali nam ostaja dovolj časa?

b2b

5 korakov do prodajne uspešnice

Digitalni svet: Ali sploh še kje obstaja nevarnost neuspeha?

b2b

Vstop na kitajski trg

Ljudje smo si bili vedno različni in kljub najnovejšim tehnologijam, kjer se ljudje lahko med sabo povezujemo ne glede na to, kje se nahajamo, so še vedno so občutne kulturne razlike, katere se, splo…

b2b

Nadzor, kontrola, preverjanje – ni pravi odgovor

Če v podjetju ne zaupate svojim zaposlenim in vanje ne verjamete, potem ne pričakujte kaj pretirano drugačnega odziva do vas.