Tri pravila za Zoom sestanek

Vesna Sodnik: Izbira besed ima magično ali rušilno moč. Sploh v poslu.
Fotografija: Podkast Svet kapitala s Petro
Odpri galerijo
Podkast Svet kapitala s Petro

Nekonvencionalen zeitgeist zahteva od nas drugačno razmišljanje in delovanje. To pomeni, da si lahko privoščimo manj togo in duhamorno javno nastopanje, ne pa pojavljanje na Zoom sestankih kar »po domače«, celo v pižami. »Vsak trenutek tudi na Zoom srečanjih in sestankih se vtisne v dolgotrajen spomin in vam v poslu zelo škodi«, pravi gostja podkasta Svet kapitala s Petro.

Vesna Sodnik: Izbira besed ima magično ali rušilno moč. Sploh v poslu. FOTO: Osebni arhiv
Vesna Sodnik: Izbira besed ima magično ali rušilno moč. Sploh v poslu. FOTO: Osebni arhiv
V tej seriji podkastov odstopamo prostor in čas mlajši, a zato nič manj izkušeni in svetovljanski generaciji slovenskih podjetnikov. Tistim, ki kljubujejo okoliščinam in se uspešno prebijajo skozi novo realnost. Vesna Sodnik je prav gotovo ena takšnih, saj ugotavlja, da danes ljudje še bolj kot kdaj koli prej potrebujejo znanje in veščine iz javnega nastopanja in retorike. Kljub temu, da so ji mnogi prigovarjali in ji vizijo ubijali z vprašanjem »mar si ne bi našla bolj normalne službe«, je Vesna vztrajala. Zaradi zaupanja v svojo vizijo, se danes preživlja s svojim podjetjem Beseda.

Kdo je Vesna Sodnik in kaj koristnega vam svetuje v času drugačnih vzorcev poslovanja, v naslednjih minutah podkasta Svet kapitala s Petro.
 
 
ČAS SNEMANJA: petek, 4. december 2020 ob 19.05
KRAJ SNEMANJA: Radio Slovenija, studio 21
MONTAŽA IN REALIZACIJA: David Lap
GRAFIČNA PODOBA: Matjaž Vreča
GLASBA : Moby, Harpie


 

Več iz rubrike

Komentarji: