ASTRO: Bomo uničeni ali bomo iz krize izšli kot zmagovalci?

Priznani astro sociolog Stane Padežnik je napoveduje, da bodo le iznajdljivi podjetniki pravi zmagovalci. Že decembra!
Fotografija: Stane Padežnik, astrolog
Odpri galerijo
Stane Padežnik, astrolog

Astrologija je veda, h kateri se po "odgovore ali usmeritve" zateče vse več ljudi. Ne  zanima jih le zdravje in ljubezen, temveč tudi prihodnost družbeno-ekonomske situacije. Od slednje je odvisna tudi podjetniška kondicija, zato ne čudi dejstvo, da je vse več obiskov pri atrologih tudi ljudi iz področja gospodarstva. Kdo so, ne bomo nikoli izvedeli, je pač stroga skrivnost, saj astrologe k molčečnosti veže skoraj takšna zaveza do stranke kot zdravnika do pacienta.

Stane Padežnik, astrolog
Stane Padežnik, astrolog


A ker so v aktualnih okoliščinah srečanja odsvetovani, smo za vas mi pozvali astrologa Staneta Padežnika, naj nam zapiše nekaj misli o konstelaciji planetov in njihovem vplivu na širše dogajanje v naši državi.

Zapisal je takole: " Ker sem že decembra napovedal, da bo v letu 2020 Mars kar dvakrat žarčil izredno močno (med 16. 2. In 30. 3. iz kozoroga, 28. 6. do 6. 1. 2021 pa iz ovna, med 11. 9. In 15. 11. bil celo retrograden (skupaj z retrogradnim Merkurjem med 15. 10. In 4. 11.), ob tem pa ustvarjal izredno »ostre« aspekte s tremi planeti v kozorogu, ki vplivajo na gospodarstvo v najširšem pomenu besede, je bilo pričakovati svetovno krizo!
 


Omejevalni globalni in vspodbujevalni (reševalni) ukrepi se lahko podaljšajo do 2. 7. in nam pomenijo streznitev, nekateri ostanejo v veljavi še 2021 in dlje.

Kljub oživljanju panog, ki jih ta kriza najbolj zavira si bodo težko opomogla do konca poletja, ko lahko mnoga podjetja in podjetniki doživijo bankrot. Odpuščanje delavcev v jeseni, nazadovanje in pretresi na borzah, bodo pričakovana posledica.

Rešitve bodo znova v prestrukturiranju, prezaposlitvah, osredotočanju na povečanje samooskrbe, razvijanju lastnih produktov, ki jih lahko Slovenija ponudi globalnemu trgu in izkoriščanju zelene energije.Hitri in pravi odzivi politike utegnejo ublažiti prosti pad na vseh ravneh. Nujne bodo odločne in hitre reforme ter pripravljenost prebivalstva, človeštva, poslovnežev, da jih sprejmemo, z njimi pa tudi bolj samozaščitno ravnanje in krožno gospodarjenje.

Konstelacija planetov ni ugodna.
Konstelacija planetov ni ugodna.


Iznajdljivim podjetnikom bo uspelo najkasneje decembra znova izboljšati svoj položaj!   
 
 
 
 

Več iz te teme:

Več iz rubrike

Komentarji: