Apel politiki: Ne smemo dovoliti, da gre kriza v nič

Odgovornost vlade je, da državna sredstva – poleg instantne likvidnostne pomoči podjetjem – zagotovijo prehod v družbeno odgovoren ekonomski model.
 
Fotografija: Prenos delnic in deležev na zaposlene se lahko uredi po ameriškem ESOP modelu, ki je z 14 milijoni delavci v ZDA in 7000 podjetij verjetno najbolj standardiziran model na svetu.
Odpri galerijo
Prenos delnic in deležev na zaposlene se lahko uredi po ameriškem ESOP modelu, ki je z 14 milijoni delavci v ZDA in 7000 podjetij verjetno najbolj standardiziran model na svetu.

Več iz rubrike

mnenja

Kdo je kriv za slab odnos do strank

Kot stranke smo že vsi kdaj naleteli na slab ali celo nemogoč odnos zaposlenih v nekem podjetju ali ustanovi, bili slabe volje in se zaobljubili, da se ne vrnemo nikoli več.

mnenja

Brisanje razlik med generacijami

Mlajši zaposleni bi se morali znati učiti iz izkušenj in modrosti starejših sodelavcev, ti pa se morajo naučiti biti odprti za sveže ideje mlajših kolegov.

mnenja

Petra Kovič: Dno potrebujemo. Če ni dna, ni odriva

Oprostite. Res mi je žal. Obžalujem. A bilo bi izumetničeno, fejk, zaslepljeno, nerealno, nespametno in celo neumno, če bi povsem zamolčali tisto, kar je povsod okoli nas. In v nas. Strah.

mnenja

Moč in nemoč digitalnih poslovnih modelov

Ko z organizacijami govorim o digitalnosti, vedno znova opažam, da pravzaprav večinoma ne razumejo bistva digitalnih poslovnih modelov.

Komentarji: