Brezplačne delavnice za veščine prihodnosti

V prihodnjih dneh bodo delavnice o medgeneracijski komunikaciji (Ravne na Koroškem), javnem nastopanju (Zagorje ob Savi), pogajanjih (Murska Sobota) itn.
Fotografija: 3 delavnice Foto: Shutterstock
Odpri galerijo
3 delavnice Foto: Shutterstock

Kompetentna Slovenija je eden od programov, ki omogočajo, da zaposleni, ki si to želijo, brezplačno krepijo novodobna poslovna znanja in ključne veščine prihodnosti. Sklad za razvoj kadrov na spletni strani objavlja delavnice, ki potekajo ves čas po vsej državi, tam se tudi prijavimo na dogodke.

Posameznikom z njimi omogočajo razvoj ključnih kompetenc, ki jih potrebujejo oz. jih bodo potrebovali za uspešno nadaljevanje svoje karierne poti, saj morajo ti imeti pri razvoju raznolikih individualnih kompetenc prost dostop do znanja, ne glede na družbene, kulturne in gospodarske okoliščine.

V prihodnjih dneh bodo delavnice o medgeneracijski komunikaciji (Ravne na Koroškem), javnem nastopanju (Zagorje ob Savi), pogajanjih (Murska Sobota) itn.

Več iz rubrike

kariera

[INTERVJU] Inženirka leta doc. dr. Aida Kamišalić Latifić, predavateljica in ra…

Doc. dr. Aida Kamišalić Latifić je zgled, kam pripeljejo ambicija, pogum in vztrajnost, če pot osvetljuje svetilnik znanja in zaupanje vase.

kariera

Tradicionalni način upravljanja podjetja je preteklost

Tradicionalni menedžer vedno najprej išče krivce, nato pa želi kot »krizni superman« hipoma reševati še probleme.

kariera

Prva izmed petih, ki je svoje bogastvo ustvarila iz nič

Kot 38-letnica je bila ena najmlajših ljudi na Forbsovem seznamu milijarderjev in edina Britanka.

kariera

Uspeh v poslu je v veliki meri odvisen od sreče – najnovejša raziskava

Najbolj prodajane poslovne knjige obljubljajo, da vas bodo naučile zmagovalno formulo in razkrile skrivnosti uspeha. Toda zadnja raziskava kaže, da izjemni uspehi v poslu večinoma temeljijo na sreči.

Komentarji: