Kakšne so davčne namere vlade?

Domači davki so se znašli na prepihu. Populizem in posploševanje davčne politike v oddajah v času največje gledanosti ter neustrezna predstavitev izvlečkov tujih priporočil v slovenski javni diskurz vnašajo nemir in paniko.
Fotografija: Shutterstock
Odpri galerijo
Shutterstock

Nervoza? Izsiljevanje kapitala? Nikakor!

Deloitte Slovenija v petek, 14. 9. 2018, ob 9. uri v dvorani Kronos Hotela Austria Trend na Dunajski 154 v Ljubljani prvi pri nas prireja strokovno razpravo o novih davčnih namerah vlade in njihovih morebitnih posledicah ter tudi o trenutnem stanju. Rdeča nit vroče debate v sklopu iniciative Deloitte Private bo predstavitev davčne analize Deloittovih strokovnjakov s področja davčne zakonodaje.

Na vprašanja in polemike bodo odgovarjale Andreja Škofič Klajnšček, partnerica ter vodja davčnega in pravnega oddelka na Deloitte Slovenija, Alenka Gorenčič, direktorica in vodja iniciative Deloitte Private, ter Bara Gradišar, višja menedžerka in vodja skupine za osebno obdavčitev. Na razpravi bodo tudi ključni predstavniki slovenskega gospodarstva. Njihovi komentarji bodo podkrepljeni s podatki, primerjavami in izračuni.

Pogovor bo vodila mag. Barbara Žibret Kralj, partnerica in direktorica Deloitte Slovenija ter dobra poznavalka slovenskega gospodarskega in političnega okolja. Število obiskovalcev je omejeno, zato svojo udeležbo potrdite do 12. 9. 2018 na e-naslov: dogodki@deloittece.com.

Shutterstock
Shutterstock

Več iz rubrike