Gibanje Black Lives Matter spreminja oglaševanje kot ga poznamo

Prebivalci ameriških mest običajno vidijo pet tisoč oglasov na dan in veliko jih vsebuje sporočila, ki spodbujajo kolonialno razmišljanje.
Fotografija: Dekolonizacija pomeni odstranjevanje ali preoblikovanje pravil in konceptov, zapuščine razmišljanja iz kolonialnih časov, ki še vedno nadzorujejo ali vplivajo na družbo. FOTO: Eduardo Munoz / REUTERS
Odpri galerijo
Dekolonizacija pomeni odstranjevanje ali preoblikovanje pravil in konceptov, zapuščine razmišljanja iz kolonialnih časov, ki še vedno nadzorujejo ali vplivajo na družbo. FOTO: Eduardo Munoz / REUTERS

Več iz rubrike

b2b

[INTERVJU] Jelica Zdolšek, Novartis: ključno bo postalo to, kako podjetja načrt…

Celotna oskrbna veriga bi se lahko popolnoma zaustavila, bolniki pa bi ostali brez življenjsko pomembnih zdravil.

b2b

Kako voditi podjetje v krizi - nasveti

David Cote, nekdanji izvršni direktor podjetja Honeywell v svoji novi knjžnji uspešnici svetuje kako voditi podjetje v času krize.

b2b

Zakaj so dobri ljudje slabi vodje

Ideologija klasičnega upravljanja povzroča preveč stresa in škoduje človekovemu zdravju. Namenja tudi preveč sredstev neproduktivni dejavnosti in ovira človekov napredek.

b2b

Shujšati definicijo, ožeti brisačo in se znebiti smeti

Vitko poslovanje – filozofija, ki v podjetju usklajuje vsa poslovna področja za zagotavljanje večje vrednosti za kupca in zmanjšuje stroške, ali kako iz manj narediti več.

Komentarji: