Princ Harry in Meghan delila fotografijo hčerke za prvi rojstni dan

Meghan Markle in princ Harry sta pred nekaj dnevi praznovala prvi rojstni dan svoje hčerke Lilibet. Javnosti sta pokazala tudi njeno fotografijo.
Fotografija: Princ Harry in Meghan Markle. Foto: Reuters
Odpri galerijo
Princ Harry in Meghan Markle. Foto: Reuters

Meghan Markle in princ Harry sta pred nekaj dnevi praznovala prvi rojstni dan svoje hčerke Lilibet. Javnosti sta pokazala tudi njeno fotografijo na kateri se Lili nasmehne, ko se igra na domačem dvorišču. Nosi modro obleko in belo čipkasto pentljo v rdečih laseh, ki jih je podedovala od očeta Harryja.

image_alt
Kakšna je notranjost prestižne vile Leonarda DiCapria?

Rojstno dnevno praznovanje v intimnem krogu

Meghan in Harry sta v soboto na rojstni dan povabila tesne prijatelje in družino. Zbrali so se na intimnem pikniku na dvorišču v njuni hiši Frogmore Cottage, navaja People. Za izdelavo posebne torte za Lilibet je bila zadolžena slaščičarka Claire Ptak iz Violet Cakes kjer so leta 2018 izdelali tudi poročno torto za Meghan in Harryja.

Lilibet Diana. Foto: Misan Harriman
Lilibet Diana. Foto: Misan Harriman

»Harry in Meghan sta bila dotaknjena od neštetih rojstnodnevnih želja njuni hčerki Lilibet,« je dejal tiskovni predstavnik para. »Vsi so bili presenečeni, ko so izvedeli, da so ljudje donirali v njeno čas, skupno v višini več kot 100.000 dolarjev za World Central Kitchen (WCK). Zakonca sta hvaležna vsem, ki so izkazali podporo za organizacijo, ki jim je še posebej pri srcu.« je še dejal tiskovni predstavnik.

Člani kraljeve družine kraljica Elizabeta, princ William in Kate Middleton ter princ Charlesa in Camilla so Lilijin prvi rojstni dan obelodanili na družbenih omrežjih.  

Lilibet je pred kratkim prvič spoznala svojo prababico

Prejšnji teden sta Meghan in Harry s svojima dvema otrokoma, tri letnim Archiejem in leto dni staro Lilibet, odpotovala v Združeno kraljestvo na proslavljanje kraljičine platinaste nagrade. Bili so v svojem domu v Združenem kraljestvu, Frogmore Cottage, ki je le malce oddaljen od gradu Windsor.

image_alt
Britanska kraljica: Od kod ji denar in kako ga porabi?

V nedeljo so se vrnili v Kalifornijo. Potovanje je pomenilo Liliin prvi obisk v Združenem kraljestvu, saj se je rodila v Kaliforniji in še ni obiskala očetove domovine. To je bila tudi priložnost, da je prvič spoznala svojo prababico, kraljico Elizabeto.

Medtem ko se Archie in Lili nista udeležila nobenega od jubilejnih dogodkov, sta se Meghan in Harry v četrtek odpravila na Trooping the Color in v petek na zahvalno slovesnost v čast kraljici v katedralo svetega Paula, navaja People. Niso pa se udeležili platinaste zabave v palači v soboto zvečer niti nedeljskega platinastega jubilejnega tekmovanja pred Buckinghamsko palačo.

image_alt
Na dražbi dva edinstvena 100-karatna diamanta

Več iz rubrike