Od delodajalca dobil plačo v centih za eno samokolnico

Andreas Flaten iz Georgie je od delodajalca, s katerim sta bila v sporu, zadnjo plačo v višini 915 dolarjev dobil v dolarskih centih.
Fotografija: FOTO: pixy.org
Odpri galerijo
FOTO: pixy.org

Delodajalec Flatnu ni želel izplačati zadnje plače za november lani. Zato se je delavec obrnil na državno ministrstvo za delo Georgie in Walker se je odločil, da izpolni dolžnost, čeprav na precej otročji način, ki mu je vzel veliko časa.

Zadnjo plačo v višini 915 dolarjev je Flant dobil v dolarskih centih. Lastnik avtomobilske delavnice Miles Walker mu jih je pred dnevi nasul pred hišo. Na vrhu kupa z motornim oljem politih 90.000 centov pa je bilo še nesramno sporočilo.


Flaten ni nezadovoljen, čeprav vsak dan čisti cente, da jih lahko unovči. V kupu je namreč našel tudi nekaj izjemno starih kovancev, ki jih bo prodal zbirateljem za veliko več denarja, kot je njihova nominalna vrednost.

»Našel sem že enega iz leta 1937 in jih bo verjetno še več. Lahko se le smejem, saj je ta mizerni osebek porabil toliko časa za to, da bo maščevalen in okruten,« je za lokalne medije dejal Flaten.

Več iz rubrike