Nepremičnine po en evro ponovno na voljo

Zdaj že znana italijanska shema z mesti, kjer prodajajo nepremičnine po ugodnih cenah, da bi obrnili trend izseljevanja, se nadaljuje.
Fotografija: Izbrane nepremičnine se bodo na dražbo podale z izklicno ceno v višini enega evra, ki bo ponovila metodo, kot jo je sprejelo sicilijansko mesto Sambuca, kjer so bila stanovanja prodana ponudniku, ki je ponudil najvišjo ceno. FOTO: Francesco Russo
Odpri galerijo
Izbrane nepremičnine se bodo na dražbo podale z izklicno ceno v višini enega evra, ki bo ponovila metodo, kot jo je sprejelo sicilijansko mesto Sambuca, kjer so bila stanovanja prodana ponudniku, ki je ponudil najvišjo ceno. FOTO: Francesco Russo

Več iz rubrike

aktualno

Velike ambicije Volkswagna; pripravlja električni avtomobil za 20.000 evrov

Kljub krizi želi Volkswagen v prihodnjem letu spet razširiti svoj tržni delež. Ob tem se zanaša na celo vrsto električnih avtomobilov serije ID.

aktualno

Delate na daljavo? Izkoristite lahko preko 8000 evrov podpore za menjavo okolja

Prepoznavno mesto vabi ljudi s celega sveta, da bi se preselili na to območje. Za ta korak ponuja znesek v višini nekaj manj kot 8400 evrov.

aktualno

Zeleni litij je postal novo zlato

Vroč vrelec, ki je bil v Angliji odkrit leta 1864, bi lahko zagotovil dodatne zaloge litija, ki so potrebne za prehod na obnovljive vire energije.

aktualno

Kakšni so življenjski stroški po svetu: Kje je najdražje živeti

Nova raziskava kaže v katerih mestih je najdražje živeti in kako je pandemija vplivala na povpraševanje po dobrinah.

Komentarji: