Za slabih 28 evrov do skoraj pol milijona vredne vile v Italiji

Osupljivo vilo v osrčju severne Toskane lahko osvojite v tomboli – sodelujete lahko za samo 25 funtov oziroma 27,6 evra.
Fotografija: Vila Jona in Annmarie Nurse iz Dorseta stoji na podeželskem, neokrnjenem in mirnem območju severno od Lucce v severnem delu Toskane. FOTO: Win houses in Italy
Odpri galerijo
Vila Jona in Annmarie Nurse iz Dorseta stoji na podeželskem, neokrnjenem in mirnem območju severno od Lucce v severnem delu Toskane. FOTO: Win houses in Italy

Vila Jona in Annmarie Nurse iz Dorseta stoji na podeželskem, neokrnjenem in mirnem območju severno od Lucce v severnem delu Toskane in je idealna lokacija za tiste, ki želijo pobegniti iz kaotičnega življenja in zaživeti toskanske sanje.

Bolj konkretno; vila se nahaja v Garfagnani - mirni lokaciji sredi podeželja, obkoljena s čudovitimi vasicami, pa tudi z nacionalnimi parki, ki se ponašajo s prečudovitimi hribi in gorami.
 
Do obale - Forte dei Marmi in Cinque Terre - je enostavno priti z avtomobilom ali vlakom, medtem ko je smučišče Abetone oddaljeno približno eno uro in 20 minut vožnje z avtomobilom.


Tradicionalna toskanska nepremičnina, ocenjena na 400.000 funtov (441.527,50 evrov), se ponaša s štirimi spalnicami, tremi kopalnicami, bazenom in bogatimi urejenimi vrtovi.

Lastnik Jon je za britanski Daily Mail povedal: »Stabilen in prijeten dom bi moral biti temelj vsakogar in katere koli družine - to je gradnik, ki naredi družbo boljši kraj za življenje.«


Sodelovanje v tomboli je omejeno le na 20.000 oseb, kar pomeni, da imajo sodelujoči večje možnosti za zmago kot pri drugih tombolah, kjer so cene za sodelovanje sicer nižje, a je sodelujočih veliko več. 
 
Iz izkupička bo 50.000 funtov (dobrih 55.000 evrov) namenjenih The Children's Society, nacionalni dobrodelni organizaciji, ki podpira ranljive otroke v Angliji in Walesu.

Poleg popolnoma opremljene vile bodo pokriti vsi davki na transfer in pravni stroški zmagovalca, plačani bosta tudi dve letalski karti v Italijo od koder koli v Evropi - da bo mogoče podpisati pogodbe -, z dvema nočitvama v hotelu, vključen pa je tudi najem avtomobila.


Lastnika Jon in Annmarie sta se spoznala med delom na britanskem trgu telekomunikacij, skupna ljubezen do potovanj in pustolovščin pa sta ju pripeljala do nakupa počitniškega objekta v slikoviti italijanski regiji, ki sta ga zadnjih osem let prenavljala, hkrati pa sta ga ohranjala v skladu s toskansko tradicijo, poroča Lonely Planet.
 
Prelep, zračen in prostoren dom z osupljivim razgledom na dolino ponuja štiri spalnice, tri kopalnice, veliko popolnoma opremljeno kuhinjo, jedilnico za osem oseb, dnevni prostor in nadaljnjo dnevno sobo.
 
Čudovit obokan strop iz lokalnega kostanjevega lesa in originalna obokana okna, spominjata na graščino. Zunaj je urejen vrt, obrnjen proti jugu, z drevesi hrušk, jabolk in fig ter čudovitim dvoriščem - kot nalašč za večerjo na prostem - in vabljivim bazenom za hlajenje v žgočih poletnih mesecih.

 
Nepremičnina je popolnoma opremljena in pripravljena, da se srečni zmagovalec vseli takoj, če želi v njej živeti.

Če se tombole ne bo udeležilo 20.000 oseb, bosta Jon in Annemarie hišo bodisi podarila - odvisno od števila udeležencev -, bodisi zmagovalcu podelila denarno nagrado, je razvidno iz spletne strani. 
 
Zadnji dan možne prijave za sodelovanje v tomboli je petek, 29. januarja 2021. Prijave so mogoče na spletnem mestu www.winhousesinitaly.com, računalniško izžreban zmagovalec pa bo - ob prisotnosti odvetnika za konkurenco in igre na srečo - znan v ponedeljek, 1. februarja 2021.
 

Več iz rubrike