Bentley predstavil nov model za dobrih 450 evrov

Britanski proizvajalec luksuznih vozil Bentley je zagnal proizvodnjo novega modela, ki stane manj kot 400 funtov (dobrih 450 evrov). Gre za otroški tricikel.
Fotografija: Bentley predstavil bentley trike. FOTO: REUTERS/Arnd Wiegmann 
Odpri galerijo
Bentley predstavil bentley trike. FOTO: REUTERS/Arnd Wiegmann 

Model otroškega tricikla so poimenovali bentley trike, v tovarni Bentley pa so ga opisali kot kombinacijo elegance, funkcionalnosti in zelo prilagodljivega dizajna, na spletni strani poroča ameriški portal motor1.

Bentley trike, ki je namenjen malčkom, starejšim od leto dni, stane natanko 395 britanskih funtov, na voljo pa je v več barvah Benteleyeve palete, tako da lahko ponosni lastniki enega od modelov osebnih avtomobilov bentleya svoj avtomobil barvno uskladijo tudi s triciklom potomcev.


Sedež bentleyevega tricikla je mogoče obrniti za 180 stopinj samo s pritiskom na gub, z rastjo malčka pa je mogoče prilagoditi tudi stopalke za noge, ki jih je na koncu mogoče v celoti odstraniti, kar bentleyevemu triciklu na koncu omogoča tudi preobrazbo v otroško kolo. Prav tako je mogoče odstraniti naslonjalo za hrbet, ročko za potiskanje ter varnostne pasove.

Glede na starost otroka je mogoče bentley trike spremeniti v šest različnih oblik. Opremljen je z 12 varnostnimi elementi, zaradi česar je tricikel po navedbah proizvajalca »daleč najbolj sofisticirani tricikel na tržišču«.

Več iz rubrike

aktualno

Trump naj bi davil agenta tajne službe in v steno zalučal hamburger

Nekdanja uslužbenka v Beli hiši je razkrila nekaj novih podrobnosti o vedenju nekdanjega predsednika ZDA.

aktualno

Nosečo mamo zaradi kraje čokolad obsodili na deset mesecev zapora

Tridesetletna Zagrebčanka bo zaporno kazen odslužila z družbenokoristnim delom, je odločilo sodišče.

aktualno

Odpadke iz zahoda nezakonito vozijo v srednjo in vzhodno Evropo

Zločini proti okolju so deležni več pozornosti, odkar so podnebne politike postale ključnega pomena, v najnovejšem poročilu ugotavlja Europol.

aktualno

G7: Širjenje mednarodnega vpliva in zoperstavljanje Kitajski

Voditelji skupine G7 so v nedeljo, 26. junija, ponovno vzpostavili partnerstvo z novim imenom: 'Partnerstvo za globalno infrastrukturo in naložbe'.

Komentarji: