Z Jezerški na delovno izkušnjo v Tokio

Jezeršek gostinstvo bo tudi na olimpijskih igrah v Tokiu julija in avgusta prihodnje leto skrbelo za slovensko kulinariko na dogodkih in sprejemih v Slovenski hiši.
Fotografija: Luka Jezeršek
Odpri galerijo
Luka Jezeršek

Po dobri izkušnji na zadnjih zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu (od tam je fotografija) so tudi tokrat objavili razpis, s katerim mlade od 18 do 30 let vabijo na strokovno-delovno ekskurzijo. K prijavi do 20. avgusta vabijo dijake in študente gostinske ali turistične smeri, lahko pa tudi drugih smeri, če si želijo delovati na področju gostinstva in turizma. Izbrani štirje kandidati (izbor bodo opravili na podlagi testiranj, najmanj 80 opravljenih plačanih delovnih ur) bodo z ekipo gostinstva Jezeršek odpotovali v Tokio, kjer bodo s profesionalno ekipo natakarjev in kuharjev skrbeli za kulinariko.

Več iz rubrike

kariera

Zmagovalna poteza - iz športa v posel

Trdo delo. Vztrajnost. Strast. Strategija. Dober team. Recept za zmago je podoben, pa če se zanjo borite v pisarni ali na igrišču.

kariera

Ustanovitelj največjih duty free prodajaln bo letos bankrotiral

Enkrat v tem letu bo genialni 89-letni irsko-ameriški gospod po imenu Chuck Feeney bankrotiral. Ni povsem prepričan, kdaj se bo to zgodilo, vendar se tega dneva zelo veseli.

kariera

[INTERVJU] Inženirka leta doc. dr. Aida Kamišalić Latifić, predavateljica in ra…

Doc. dr. Aida Kamišalić Latifić je zgled, kam pripeljejo ambicija, pogum in vztrajnost, če pot osvetljuje svetilnik znanja in zaupanje vase.

kariera

Tradicionalni način upravljanja podjetja je preteklost

Tradicionalni menedžer vedno najprej išče krivce, nato pa želi kot »krizni superman« hipoma reševati še probleme.

Komentarji: