Iščejo najboljše kadrovske prakse

Kranjska Fakulteta za organizacijske vede bo marca 2020 prvič podelila nagrado za najboljše kadrovske prakse v letu 2020. Prijavite se lahko do januarja.
Fotografija: Najboljše kadrovske prakse bo iskala mariborska univerza. Foto: Tadej Regent/Delo
Odpri galerijo
Najboljše kadrovske prakse bo iskala mariborska univerza. Foto: Tadej Regent/Delo

Fakulteta za organizacijske vede z mariborske univerze bo na mednarodni znanstveni konferenci o razvoju organizacijskih znanosti marca 2020 prvič podelila nagrado za najboljše kadrovske prakse v letu 2020. Razpisali so štiri kategorije, in sicer za uravnoteženost poklicnega in zasebnega življenja, zavzetost in pripadnost zaposlenih, razvoj in izobraževanje zaposlenih ter inovativnost na področju človeških virov.

Prijave podjetij in organizacij sprejemajo do 31. januarja, pet finalistov se bo pred komisijo predstavilo na mednarodni konferenci, ko bo tudi razglašen zmagovalec.

Več iz rubrike

kariera

Zmagovalna poteza - iz športa v posel

Trdo delo. Vztrajnost. Strast. Strategija. Dober team. Recept za zmago je podoben, pa če se zanjo borite v pisarni ali na igrišču.

kariera

Ustanovitelj največjih duty free prodajaln bo letos bankrotiral

Enkrat v tem letu bo genialni 89-letni irsko-ameriški gospod po imenu Chuck Feeney bankrotiral. Ni povsem prepričan, kdaj se bo to zgodilo, vendar se tega dneva zelo veseli.

kariera

[INTERVJU] Inženirka leta doc. dr. Aida Kamišalić Latifić, predavateljica in ra…

Doc. dr. Aida Kamišalić Latifić je zgled, kam pripeljejo ambicija, pogum in vztrajnost, če pot osvetljuje svetilnik znanja in zaupanje vase.

kariera

Tradicionalni način upravljanja podjetja je preteklost

Tradicionalni menedžer vedno najprej išče krivce, nato pa želi kot »krizni superman« hipoma reševati še probleme.

Komentarji: