Bi postali senca direktorja razvoja?

»Si študent, ki si nekdaj želi postati del svetovne avtomobilske industrije?« nagovarjajo pri TPV in vabijo na natečaj za super priložnost.
Fotografija: Pripravljeni na novo priložnost? S prijavo na natečaj lahko postanete senca direktorja raziskav in razvoja podjetja TPV. Foto: Shutterstock
Odpri galerijo
Pripravljeni na novo priložnost? S prijavo na natečaj lahko postanete senca direktorja raziskav in razvoja podjetja TPV. Foto: Shutterstock

TPV bo tistemu, ki jih bo najbolj navdušil s prijavo na razpis, omogočila, da za 30 dni postane senca njihovega direktorja raziskav in razvoja.

»To bo priložnost za izkušnjo v mednarodnem okolju ob najboljših inženirjih, ko lahko na lastni koži občutiš adrenalin ob razvijanju izdelkov za najprestižnejše znamke vozil,« vabijo v podjetju in za to obljubljajo tudi plačilo. Prijave zbirajo do 15. maja.

Več iz rubrike

kariera

Ustanovitelj največjih duty free prodajaln bo letos bankrotiral

Enkrat v tem letu bo genialni 89-letni irsko-ameriški gospod po imenu Chuck Feeney bankrotiral. Ni povsem prepričan, kdaj se bo to zgodilo, vendar se tega dneva zelo veseli.

kariera

[INTERVJU] Inženirka leta doc. dr. Aida Kamišalić Latifić, predavateljica in ra…

Doc. dr. Aida Kamišalić Latifić je zgled, kam pripeljejo ambicija, pogum in vztrajnost, če pot osvetljuje svetilnik znanja in zaupanje vase.

kariera

Tradicionalni način upravljanja podjetja je preteklost

Tradicionalni menedžer vedno najprej išče krivce, nato pa želi kot »krizni superman« hipoma reševati še probleme.

kariera

Prva izmed petih, ki je svoje bogastvo ustvarila iz nič

Kot 38-letnica je bila ena najmlajših ljudi na Forbsovem seznamu milijarderjev in edina Britanka.

Komentarji: