Sejemska dejavnost v Dubaju oživlja

Ker ni sejmov v Evropi, se je slovensko podjetje predstavilo na bližnjem vzhodu.
Fotografija: Foto: IZA Effect
Odpri galerijo
Foto: IZA Effect

Podjetje IZA Effect, ki proizvaja sisteme za dezinfekcijo, se je v začetku junija predstavilo na dubajskem dogodku The Dubai Hotel Show. Podjetje, ki ga vodi Irma Vodlan, je kot enega izmed razlogov za udeležbo navedla: »Za sejem v Dubaju smo se odločili zaradi pomanjkanja tovrstnih dogodkov v Evropi. Poleg tega pa naše dezinfekcijsko sredstvo ne bazira na alkoholu in je zaradi tega potencialno še bolj zanimivo za arabske trge.«

Pred nekaj leti je IZA Effect stopila v sodelovanje s šentjernejskim podjetjem Iskra Pio, ki so prvovrstni na področju sterilizacije v farmaciji in industriji, kar je doprineslo k izboljšavi in inženirskim nadgradnjam aerosolnih naprav visokega kakovostnega razreda.
Foto: IZA Effect
Foto: IZA Effect

Odziv obiskovalcev sejma, ki je namenjen poslovnim uporabnikom, je bil nad pričakovanji, kar je potrdil tudi Iztok Franko iz Skupine Pesakrompir, specialist za trge bližnjega vzhoda: »Kljub temu, da je celoten trg po več kot letu dni trajajoči pandemiji zasičen z raznimi dezinfekcijskimi sredstvi, je bil odziv tu nadpovprečen. Dejstva so jasna. IZA ima svoje napredne naprave, ki lastno dezinfekcijsko sredstvo bistveno bolje razpršijo v prostor. Hkrati pa njihova dezinfekcija na dolgi rok ne poškoduje notranjih elementov, pohištva in ostalim površin.«
image_alt
Premožnim zmanjkuje prostora v denarnicah


 

Več iz rubrike

ikonomija

Kriptovalute so danes globoko v medvedjem trgu

Pregretost trga je povzročila poplavo slabih projektov, ki so bili včasih že kopija drug drugega, ali celo odkritih kripto prevar. Zdaj se lahko trg prečisti.

ikonomija

Ameriški poziv Applu in Googlu naj umakneta TikTok

Kitajskemu družbenemu omrežju očitajo, da krši pogoje o dostopu do podatkov uporabnikov. Odprle naj bi se možnosti umika aplikacije iz spletnih trgovin.

ikonomija

Zaradi nakita morda ne bo smel nastopiti na domači dirki

Krovna zveza Formule 1 je že pred časom zahtevala, da Hamilton zaradi varnosti odstrani del nakita, ki ga nosi - gre za uhan oziroma okrasni vijak v nosu.

ikonomija

H&M skrbi, da bomo zaradi podražitev manj zapravljali za oblačila

Družba H&M beleži rast dobička, koristi pa imajo od močnega okrevanja po pandemiji covida-19, ki je pred letom dni v tem času močno vplivala na poslovanje.

Komentarji: