General Electric ponovil zgodbo Nokie - opozorilo ostalim igralcem v tem sektorju

General Electric najprej ni sprejel LED žarnic, nato pa še ni vlagal v razvoj in raziskave. Podjetje, ki je bilo nekoč vodilno na področju, zdaj potrošnikom sploh več ne prodaja.
Fotografija: LED žarnice so hitro našle pot v domove potrošnikov, cene pa so se dramatično znižale. Trend se je pospešil, ko se je Kitajska okoli leta 2010 odločila za vstop na trg. FOTO: Getty Images/iStockphoto
Odpri galerijo
LED žarnice so hitro našle pot v domove potrošnikov, cene pa so se dramatično znižale. Trend se je pospešil, ko se je Kitajska okoli leta 2010 odločila za vstop na trg. FOTO: Getty Images/iStockphoto

Več iz rubrike

ikonomija

H&M skrbi, da bomo zaradi podražitev manj zapravljali za oblačila

Družba H&M beleži rast dobička, koristi pa imajo od močnega okrevanja po pandemiji covida-19, ki je pred letom dni v tem času močno vplivala na poslovanje.

ikonomija

Nemški delodajalci in potrošniki so zaskrbljeni

Nemški raziskovalni inštitut GfK ugotavlja, da je razpoloženje nemških potrošnikov doseglo najnižjo raven od leta 1991, odkar merijo kazalnik zaupanja.

ikonomija

Virtualna resničnost je tu. Metaverzum je strašljiv!

Kaj je te teden novega na področju metaverzuma: med vodilnimi podjetji Adobe Inc.

ikonomija

Avgusta prihaja album največjih uspešnic TikToka

Nekaj največjih viralnih uspešnic TikToka je dobilo novo orkestrsko preobleko in bo to poletje izšlo na zgoščenki in vinilki, so sporočili s platforme.

Komentarji: