Digitalni asistent Neo: Pametni dom v slovenščini

Telekom Slovenije je prestavil platformo za pametno življenje Neo. Njihovi naročniki bodo lahko televizijske in spletne vsebine ter vse naprave pametnega doma upravljali v slovenskem jeziku.
Fotografija: PUH
Odpri galerijo
PUH

Telekom Slovenije po novem omogoča, da lahko vsebine, ki so dostopne prek televizije in ostalih zaslonov, ter naprave pametnega doma naročniki upravljajo z glasom in to kar v slovenskem jeziku. NEO, platforma za pametno življenje, združuje najboljše rešitve za dom in zabavo – enostavno iskanje po TV-programih, vsebini v živo ali vsebinah v videotekah in aplikacijah, pregleden ogled nazaj do 7 dni ter popolno prilagajanje potrebam in željam uporabnika. Ob tem pa NEO omogoča še enostavno upravljanje pametnih naprav, opravljanje spletnih nakupov prek TV ekrana, kmalu pa sledi še igranje vedno bolj popularnih igric brez konzole.

»Svoje uporabnike poznamo, vemo, kaj in kdaj najpogosteje gledajo, na kakšen način spremljajo in iščejo vsebine, pa tudi, katere pametne naprave so za slovenske uporabnike najbolj uporabne. To znanje smo združili v NEO, ki nam zaradi lastnega razvoja omogoča neskončno prilagodljivost v prihodnosti in nenehno uvajanje novosti, ki bodo skladne s potrebami uporabnikov. Na ta način uporabnikom poenostavljamo življenja, odpiramo jim številne priložnosti in jim zagotavljamo varnost, ki je temelj zaupanja,« ob tem poudarja Ranko Jelača, član uprave Telekoma Slovenije.

PUH
PUH

Več iz rubrike

Komentarji: