Predstavitvena informacija

Digitalna preobrazba je lahko preprosta in ugodna

S SAP-jevimi rešitvami zmanjšajete stroške in poenostavite svoje delovanje.
Fotografija:
Odpri galerijo

Pridružite se uspešnim podjetjem, kot so Atlantic Grupa, Gorenje, Heidi Chocolat in Telekom Srbija, ki so s pomočjo SAP-rešitev zmanjšali stroške in poenostavili svoje delovanje.

Vse hitrejše spremembe na trgu, vse bolj obremenjene nabavne verige in vse večja potreba po delovni sili, ki se lahko hitro in učinkovito prilagaja novim razmeram, postavljajo majhna in srednje velika podjetja pred številne izzive.

Poslovni modeli, ki bodo uspešno kljubovali digitalni prihodnosti, zahtevajo integrirano tehnološko arhitekturo, ki avtomatizira poslovne procese, s čimer lahko podjetja več časa in virov namenijo inovacijam. SAP podjetjem zagotavlja napredne rešitve, da optimizirajo svoje delovne procese in uvedejo pomembne spremembe za boljše vodenje.

 

Ste vedeli, da 100 % najbolj inovativnih podjetij za potrošniške izdelke na svetu uporablja rešitve SAP, 80 % SAP-jevih strank pa je malih in srednjih podjetij? Po uvedbi naprednih rešitev v svojih delovnih procesih stranke poročajo o uspešnih rezultatih: 

  • stroški IT so se zmanjšali za 50 %,

  • učinkovitost kadrovanja se je izboljšala za 40 %,

  • prihranki pri nabavnih postopkih so se povečali za 20 %,

  • marketinški in prodajni so se pospešili za več kot 45-krat.

 

 

Tako preprosto kot posodobitev

SAP podjetjem zagotavlja temelje za učinkovito in ugodno digitalno preobrazbo, kar omogoča, da poslovanje postane bolj prilagodljivo, odporno, donosno in trajnostno. Napredne rešitve omogočajo jasen in celovit vpogled v porabo, kar vodi do zmanjšanja stroškov, večje učinkovitosti in skladnosti po celotnem podjetju. V kopici sprememb in novosti, ki se na prvi pogled zdijo zapletene, je preoblikovanje s pomočjo SAP preprosto in popolnoma prilagojeno potrebam posameznega podjetja ne glede na to, ali gre za malo, srednje ali veliko podjetje. Skupaj s partnerji SAP poskrbi, da je uvajanje sprememb prijazno za vse zaposlene, in pomaga odpraviti zapletene postopke, da se podjetja lahko uspešno spoprimejo z vsemi izzivi prihodnosti.

Da preoblikovanje poteka brezhibno, skrbi ekipa strokovnjakov, ki je vedno na voljo za reševanje odprtih vprašanj in specifičnih izzivov, vezanih na delovanje posameznega podjetja. Za več informacij o celotnem postopku preoblikovanja se tako lahko obrnete neposredno na SAP-strokovnjake, ki se bodo poglobili v potrebe in izzive posameznega podjetja ter vam svetovali najbolj učinkovite in ugodne rešitve.

Da bo prvi korak do digitalne preobrazbe še lažji, si lahko prek spletnega obrazca rezervirate termin za posvet s SAP-strokovnjakom. Začnite graditi temelje za digitalno preobrazbo po svoji meri s pomočjo pametnih rešitev podjetja SAP.


Naročnik oglasne vsebine je SAP d.o.o.

Več iz rubrike