Predstavitvena informacija

Brezplačen vpis v sistem souporabe vozil Avant2Go

Naročite se na Svet kapitala in prejmite brezplačno vpisnino v sistem souporabe vozil Avant2Go (car-sharing).
Fotografija: FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
FOTO: Shutterstock

Ta posebna ugodnost pomeni, da se lahko do konca maja brezplačno vpišete v Avant2Go in zraven prejmete tudi brezplačno šolanje. Sistem Avant2Go omogoča kratkotrajne samopostrežne izposoje vozil na točno določenih lokacijah, kjer se čas običajno meri v minutah ali urah. Ponuja le 100 % električna vozila uveljavljenih proizvajalcev, ki so tehnološko napredna, zanesljiva in preprosta za uporabo.

Sistem souporabe vozil je vzorčni primer delitvene ekonomije, pri čemer je izhodiščna točka namesto lastništva sredstva dostop do storitve, s tem je deljeno sredstvo bolj izkoriščeno, njegova uporaba pa postane znatno cenejša in dostopnejša širšemu krogu ljudi. Podrobnejše informacije o sistemu Avant2Go najdete na www.avant2go.com.



Navodila za vpis v Avant2Go vam bomo ob vašem soglasju posredovali po plačilu naročnine. Ponudba Avant2Go velja za naročila na Svet kapitala do 30. aprila, izkoristite pa jo lahko do 31. maja 2020.

Tudi obstoječi naročniki Sveta kapitala lahko izkoristite aktualno ponudbo. Za pridobitev kode Avant2Go pišite na marketing@delo.si.
 

Več iz rubrike