Platforma z vgrajenim digitalnim stičiščem finančnih svetovalcev na ICO

MoneyRebel, zagonsko podjetje na področju finančnih tehnologij, ki vzpostavlja celovito platformo za finančne storitve z vgrajenim digitalnim stičiščem finančnih svetovalcev, je začelo svoj 7 dni trajajoč postopek javne prodaje kriptožetonov (ICO).
Fotografija: arhiv podjetja
Odpri galerijo
arhiv podjetja

Imajo namen zbrati sredstva v višini 24 milijonov evrov; a že s podporo v višini 15 milijonov evrov bodo svoj produkt, osnovan na blockchain tehnologije, lahko izdelali v celoti, preostalih 9 milijonov evrov pa bodo usmerili v kripto arbitražo.

MoneyRebel stopa v boj z zakrnelimi pravili finančne industrije in se bori proti orjaškim stroškom za bančne storitve. Zato, da bi ostali zvesti svojemu poslanstvu tudi med iskanjem sredstev za svojo revolucionarno integrirano platformo, podjetje MoneyRebel sredstev ni iskalo na klasične načine, pri institucijah, pač pa se je odločilo za zbiranje kapitala preko javnih podpornikov v okviru mehanizma ICO.

Osrednja ekipa MoneyRebel, ki ima skupaj več kot 187 let izkušenj na področju finančnega svetovanja, upravljanja premoženja, poslovnih modelov, IT, trgovanja s kriptovalutami in digitalnega bančništva, je v torek ob 13:00 po času UTC (ob 15. uri po slovenskem času) uspešno začela z ICO kampanjo zbiranja sredstev. Podporniki so se zadnjih nekaj tednov in mesecev prijavljali za prispevanje z namenom, da bi lahko sredstva prispevali v čimprejšnjih časovnih intervalih, na katere je razdeljen celoten postopek.

Na ta način MoneyRebel zbira sredstva za izgradnjo revolucionarne inovacije, imenovane platforma MoneyRebel – platforme za digitalno upravljanje finančnih sredstev z vgrajenimi funkcionalnostmi za začetnike, zahtevne uporabnike in vlagatelje ter poklicne svetovalce. Osrednji del platforme je ne le digitalno stičišče osebnih finančnih svetovalcev, pač pa tudi podatkovni center s sposobnostjo umetne inteligence, ki bo pomagala ljudem povečevati sredstva, upravljati finančne naložbe, tako v svetu klasičnega denarja, kot v svetu kriptovalut.

 

Več iz rubrike