Jure Bizjak

O avtorju

Jure Bizjak je po izobrazbi gimnazijski maturant. V svojih 15 aktivnih delovnih letih si je nabral mnogo raznolikih izkušenj. Je glasbenik, šolan maser in holistični terapevt. Na Inštitutu Most deluje kot podjetniški svetovalec in mentor za razvoj osebnostnih potencialov.

Zase pravi, da mu je vseživljenjsko učenje vodilo in namera. Je strasten, praktično izobražen in predvsem sledi viziji medsebojnega spoštovanja in soustvarjanja med posamezniki in podjetji. Njegovo delo je večinoma svetovanje in mentoriranje lastnikom podjetij in vodij pri uresničevanju njihovih višjih potencialov. Podpira jih pri iskanju harmoničnega ravnovesja med privatnim življenjem in poslovnim delom.

Navdihujejo ga ti spreminjajoči se časi, v katerih živimo. "Vedno se lahko odločimo, da delamo dobro in smo boljši posamezniki, kar posledično ustvarja dragocene poslovne in osebne odnose."

mnenja

Spodbujanje ustvarjalnosti pri zaposlenih

Ustvarjalnost je dandanes na delovnem mestu ključnega pomena.

mnenja

Kako poskrbeti za poslovne prostore? - 2. del

Vprašanje, ki si ga lahko kot vodje naših podjetij zastavimo, je: »Kako pomembno mi je, da se v prostorih, kjer opravljam svoj posel, res dobro počutim?«

mnenja

Kako poskrbeti za poslovne prostore?

Glede na to, da preživimo več kot tretjino delovnih dni v poslovnih prostorih, je pomembno, kako se v njih počutimo.

mnenja

Povečajte zavzetost vaših zaposlenih

V današnjih časih se vsak dober vodja zaveda, da sta uspešno poslovanje podjetja in zadovoljstvo zaposlenih neločljivo povezana.