Jure Bizjak

O avtorju

Jure Bizjak je po izobrazbi gimnazijski maturant. V svojih 15 aktivnih delovnih letih si je nabral mnogo raznolikih izkušenj. Je glasbenik, šolan maser in holistični terapevt. Na Inštitutu Most deluje kot podjetniški svetovalec in mentor za razvoj osebnostnih potencialov.

Zase pravi, da mu je vseživljenjsko učenje vodilo in namera. Je strasten, praktično izobražen in predvsem sledi viziji medsebojnega spoštovanja in soustvarjanja med posamezniki in podjetji. Njegovo delo je večinoma svetovanje in mentoriranje lastnikom podjetij in vodij pri uresničevanju njihovih višjih potencialov. Podpira jih pri iskanju harmoničnega ravnovesja med privatnim življenjem in poslovnim delom.

Navdihujejo ga ti spreminjajoči se časi, v katerih živimo. "Vedno se lahko odločimo, da delamo dobro in smo boljši posamezniki, kar posledično ustvarja dragocene poslovne in osebne odnose."

mnenja

Kako voditi z zgledom?

Kot dober vodja podjetja in zaposlenih se lahko vedno znova vprašamo, ali znamo avtentično voditi in usmerjati zaposlene.

b2b

Kaj vam pomeni zdravje na delovnem mestu?

Zdravo delovno okolje je bistvenega pomena za dobro produktivnost, nizko stopnjo odsotnosti ter vsestransko dobro počutje vaših zaposlenih.

mnenja

Ali bi investirali v svoje zaposlene?

Če ste lastnik/ca podjetja, je odgovor na to vprašanje načeloma pritrdilen. Vsaj moral bi biti.

mnenja

Zakaj bi si zadali novoletne zaobljube?

Vsekakor je pomembno, da smo pri naših novoletnih ciljih zelo konkretni; da spišemo vizijo zase in naredimo načrt, kako jo bomo korak za korakom udejanjali.

b2b

Kako prepoznati predanost v vaših zaposlenih?

Iskreno predani zaposleni so zvesti vašemu podjetju. Pri svojem delu so efektivni in so predani uspehu vašega podjetja.

mnenja

Spodbujanje ustvarjalnosti pri zaposlenih

Ustvarjalnost je dandanes na delovnem mestu ključnega pomena.

mnenja

Kako poskrbeti za poslovne prostore? - 2. del

Vprašanje, ki si ga lahko kot vodje naših podjetij zastavimo, je: »Kako pomembno mi je, da se v prostorih, kjer opravljam svoj posel, res dobro počutim?«

mnenja

Kako poskrbeti za poslovne prostore?

Glede na to, da preživimo več kot tretjino delovnih dni v poslovnih prostorih, je pomembno, kako se v njih počutimo.

mnenja

Povečajte zavzetost vaših zaposlenih

V današnjih časih se vsak dober vodja zaveda, da sta uspešno poslovanje podjetja in zadovoljstvo zaposlenih neločljivo povezana.