126m2 veliko stanovanje naprodaj za več kot 5 milijonov evrov

Stanovanje v pred kratkim prenovljeni stavbi Regent’s Crescent iz 19. stoletja je naprodaj za 5,21 milijona evrov.
Fotografija: Regent’s Crescent. Foto: Aston Chase
Odpri galerijo
Regent’s Crescent. Foto: Aston Chase

V londonskem Marylebonu se nahaja izjemna zgodovinska stavba, ki slovi po svoji eleganci. Njeni začetki segajo v 19. stoletje, vendar je bila pred kratkim obnovljena. V njej se nahaja dvosobno stanovanje, ki je naprodaj za 5,21 milijona evrov.
 
V stavbi se danes nahaja 67 stanovanj in devet vil. Teraso je v začetku 19. stoletja zgradil slavni arhitekt John Nash. Uvrščena je v razred I, ki v Angliji označuje izjemno redko zgodovinsko arhitekturo. V take stavbe se lahko posega v zelo omejenem obsegu, vsake spremembe pa morajo biti skrbno načrtovane in predhodno odobrene.
 
image_alt
Kot najstnik brezdomec, danes uspešen podjetnik in milijonar

Stavba je v rokah nepremičninske agencije Aston Chase, ki je novico, da je stanovanje naprodaj, objavila avgusta. Stavba ima unikaten arhitekturni slog z velikimi okni in visokim stropom.
 
»Gre za edinstveno mešanico zgodovine in sodobnosti v kombinaciji z vrhunsko zasnovo,« je o stanovanju dejal Mark Pollack, direktor in soustanovitelj nepremičninske agencije.
Regent’s Crescent. Foto: Aston Chase
Regent’s Crescent. Foto: Aston Chase

Svetlo stanovanje se razteza na 126 kvadratnih metrih in ima kar 75 kvadratnih metrov veliko teraso


Stanovanje se razteza na 126 kvadratnih metrih in je zelo svetlo. Ponaša se s klasično barvno paleto. Opremljena je s sprejemno sobo odprtega tipa, jedilnico in kuhinjo. V sklopu glavne spalnice se nahajata garderobni prostor in spa kopalnica. Stanovanje se ponaša tudi s kar 75 kvadratnih metrov veliko teraso.
 
Kot je dejal Pollack, je ponudba mamljiva tako za prebivalce Velike Britanije kot za mednarodne kupce, ki bi si želeli urediti luksuzno bivališče v Londonu.
 
image_alt
40-metrski luksuzni katamaran očara na prvi pogled

Stavba ponuja stanovalcem tudi nekatere druge ugodnosti. Zanje so na voljo uporaba bazena, zdravilišča, telovadnice, zasebnega kina in poslovnega apartmaja.
 
Koplanice so izdelane iz marmorja, ogledal in lesa. Na spletni strani Regent’s Crescent poročajo, da je vsaka zasnovana kot zdravilišče oziroma svetišče, kjer je lažje pozabiti na stresen vsakdan.
 
Regent’s Crescent. Foto: Aston Chase
Regent’s Crescent. Foto: Aston Chase

Stavba se ponaša tudi s spektakularnim stopniščem. Na obeh straneh stavbe se nahaja elegantni sprejemni salon, ki vodi v preddverje.
 
Bivanje v Regent’s Crescent naj bi ponujalo tudi čudovite razglede na okoliške vrtove in parke.
Regent’s Crescent
Regent’s Crescent

 

Več iz rubrike