Sanjska služba: Osem ur spiš in tisočaka dobiš

Slovensko podjetje išče spalce v petnajstih državah, tudi slovenskega. Prijavite se in mogoče boste z njimi lahko zasanjali prav vi.
Fotografija: Mednarodni dan spanja za spanje. Foto: Pixabay
Odpri galerijo
Mednarodni dan spanja za spanje. Foto: Pixabay

Ljudje imajo vedno več težav s spanjem, motnje spanja postajajo resen problem sodobne družbe. Mnogi verjamejo, da jim zaradi pomanjkanja spanja nič ne more zgoditi. A potrebe po spanju se ne da prelisičiti … mogoče je prav zaradi tega čas, da prelisičimo delo sâmo. Sanjska služba, kjer same sanje stopijo v ospredje, se odpira v Studiu Moderna, kjer iščejo čisto pravega, poklicnega spalca.

V luči svetovnega dneva spanja, ki ga obeležujemo 15. marca, je podjetje, ki upravlja z blagovno znamko Dormeo najavilo razpis za nenavadno delo: izbranemu posamezniku ponujajo 1.000 evrov plačila za - verjeli ali ne - 8 delovnih ur spanja. 

Glavna naloga izbranca bo, da bo na svetovni dan spanja beležil svojo spalno izkušnjo in potem ponudil svoje predloge za še boljše spanje in spopadanje z različnimi motnjami, ki nas ovirajo pri kakovostnem spancu. Izbrani kandidat bo tako postal eden izmed spalcev, ki bodo na svetovni dan spanja opozorili na pomen kakovostnega spanja v 15 državah.


Akcija iskanja poklicnih splacev je že v polnem teku, oglas za njo si je na Youtube kanalu v tednu dni ogledalo že več kot tisoč uporabnikov.

V podjetju bodo prijave zbirali do 7. marca. Izbrani kandidat, ki mora biti ob prijavi polnoleten, pa se bo dobro naspal ravno na svetovni dan spanja.

Če boste izbrani in v šundru in direndaju poslovalnice ne boste uspeli zaspati, smo v Svetu kapitala pred časom pisali o vojaški tehniki, kjer s posebnim pristopom zaspite v dveh minutah. Boste poskusili?


Mala šola spanja Vir: Infografika Delo
Mala šola spanja Vir: Infografika Delo

Več iz rubrike

Komentarji: