Rimac ponuja 1000 evrov vsakemu, ki priporoči primerno osebo

Družba Rimac Automobili se širi in v letu 2022 namerava zaposliti več kot 700 ljudi. Za priporočilo primernega kandidata je Rimac pripravljen tudi plačati.
Fotografija: Mate Rimac je deležen vse več priznanj najbolj uglednih avtomobilskih proizvajalcev. Foto: Rimac Automobili
Odpri galerijo
Mate Rimac je deležen vse več priznanj najbolj uglednih avtomobilskih proizvajalcev. Foto: Rimac Automobili

Mate Rimac je v torek, 28. decembra, na svojem Facebook profilu delil objavo, kjer piše: »Vsi, ki boste priporočili kandidata, ki ga bomo na koncu zaposlili, boste prejeli 1000 evrov [bruto], ne glede na to, ali ste zaposleni v skupini Rimac ali ne.« V objavi je prav tako delil povezavo do spletne strani podjetja Rimac Automobili, kjer je seznam 180 prostih delovnih mest.

image_alt
Rimac: Od predelave BMW-ja do direktorja Bugattija

Hrvaški podjetnik Mate Rimac je direktor družbe Rimac Automobili in direktor nedavno nastale družbe Bugatti Rimac, ki jo podpira nemški velikan Porsche. Družba Rimac se sunkovito širi in na Hrvaškem gradi mega kampus v vrednosti 200 milijonov evrov, o katerem smo že pisali. Kampus naj bi se raztezal na 200.000 kvadratnih metrih, vključeval pa naj bi celo vrtec za otroke zaposlenih.

Mate Rimac. Foto: Rimac Automobili
Mate Rimac. Foto: Rimac Automobili

Ob vsem tem pa se hitro širi tudi ekipa in Rimac je na svojem Facebook profilu pojasnil, da naj bi v naslednjem letu zaposlili več kot 700 ljudi. Zapisal je, da tokrat iščejo izkušene strokovnjake za področje nabave in logistike. Vsem, ki bi priporočili primernega kandidata, ki ga bodo na koncu tudi zaposlili, Rimac obljublja 1000 evrov (bruto) nagrade.

image_alt
Na Hrvaškem začeli graditi mega kampus Rimac

180 prostih delovnih mest

Rimac je v objavi še zapisal, da se širijo na vseh ravneh, saj povečujejo obseg proizvodnje z velikimi proizvodnimi projekti za številna svetovna avtomobilska podjetja. Dodal je še povezavo do njihove spletne strani, kjer je seznam več kot 180 prostih delovnih mest. Med drugim največ s področja raziskav in razvoja (R&D), iščejo pa tudi razne tehnike, inženirje in proizvodne delavce. Povezava do njihove spletne strani je v spodnji objavi.

Več iz rubrike

aktualno

Kitajci imajo revolucionarno baterijo, ki naj bi pometla s Teslo

Največji proizvajalec baterij za avtomobile CATL, je predstavil baterijo z novo tehnologijo, ki naj bi z enim polnjenem dosegla skoraj 1000 kilometrov.

aktualno

Trump naj bi davil agenta tajne službe in v steno zalučal hamburger

Nekdanja uslužbenka v Beli hiši je razkrila nekaj novih podrobnosti o vedenju nekdanjega predsednika ZDA.

aktualno

Nosečo mamo zaradi kraje čokolad obsodili na deset mesecev zapora

Tridesetletna Zagrebčanka bo zaporno kazen odslužila z družbenokoristnim delom, je odločilo sodišče.

aktualno

Odpadke iz zahoda nezakonito vozijo v srednjo in vzhodno Evropo

Zločini proti okolju so deležni več pozornosti, odkar so podnebne politike postale ključnega pomena, v najnovejšem poročilu ugotavlja Europol.

Komentarji: