Na koncertu Rolling Stonesov za predskupino italijanska zasedba

Prihodnji teden se bo v Las Vegasu odvil koncert priljubljene skupine Rolling Stones. Ti so za predskupino izbrali italijansko glasbeno zasedbo Maneskin.
Fotografija: Maneskin. Foto: arhiv skupine
Odpri galerijo
Maneskin. Foto: arhiv skupine

Italijanska rock skupina Maneskin bo 6. novembra predskupina na koncertu zasedbe Rolling Stones v Las Vegasu. Da bodo nastopili pred legendarnimi britanskimi rockerji, so napovedali v priljubljeni ameriški oddaji Tonight Show, v kateri so odigrali tudi dve pesmi, poroča italijanska tiskovna agencija Ansa.

image_alt
Luksuzni hotel, vklesan v hrib pod oljčnim nasadom

Rolling Stonesi bodo nastopili 6. novembra na stadionu Allegiant v Las Vegasu. Za to priložnost so frontman Mick Jagger in njegovi glasbeni kolegi za svojo predskupino izbrali zasedbo iz Rima.

image_alt
Stokrat zavrnjena, danes ima 34 milijard evrov vredno podjetje

Kvartet, ki ga sestavljajo Damiano David, Victoria De Angelis, Thomas Raggi in Ethan Torchio, bo tako po pisanju agencije letos zabeležil še en mejnik, po tem ko je spomladi zmagal na domačem festivalu v Sanremu s pesmijo Zitti e buoni. S tem si je zagotovil nastop na letošnjem tekmovanju za pesem Evrovizije in s ponovno zmago Italiji omogočil gostovanje Eurosonga prihodnje leto.

image_alt
Najbolj iskani poklici v naslednjih 10 letih

Več iz rubrike