Leonardo DiCaprio z Applom sklenil večletni posel

Appian Way Productions hollywoodske zvezde je podpisal večletno pogodbo z Applovo platformo za pretakanje videovsebin Apple TV +.
Fotografija: Leonardo DiCaprio. FOTO:  AFP / FABRICE COFFRINI 
Odpri galerijo
Leonardo DiCaprio. FOTO:  AFP / FABRICE COFFRINI 

Produkcijska hiša Leonarda DiCaprija Appian Way je z Appleom vzpostavila dolgoročno partnerstvo. Večletna pogodba med produkcijsko hišo in pretočno platformo zajema igrane filme in televizijske projekte hollywoodske zvezde, poroča The Hollywood Reporter.

Slednje vključuje tudi prihajajoči film režiserja Martina Scorseseja Killers of the Flower Moon, kjer v glavni vlogi DiCaprio igra z Robertom De Nirom, in trilersko serijo Shining Girls z Elisabeth Moss.Pogodba predvideva sodelovanje v formatu prvega izgleda, kar pomeni, da ima Apple primarno pravico do vseh projektov, ki jih izvaja Appian Way. DiCaprio bo lahko svojo vsebino ponudil konkurenčnim platformam le, če jo Apple zavrne.

Pred tem je Appian Way tri leta posloval s Paramountom, vendar so bili takrat upoštevani le igrani filmi. Do danes je Appian Way že sodeloval pri razvoju številnih večjih projektov z DiCaprijem in Robertom De Nirom v glavnih vlogah.
 

Več iz rubrike

aktualno

Posel in Denar: Evrokrat, ki ga pokličejo, kadar gori

Netipični evrokrat Thierry Breton pravi, da je Evropa na razpotju. Spopada se s tehnološkimi in družbenimi izzivi, vključno na področju kulture in medijev.

aktualno

Najpogostejši rabljeni avtomobili z lažno kilometrino v Sloveniji

Nakup rabljenega avtomobila je običajno precej zapleten postopek. Številni vozniki iščejo najboljši kompromis. Idealen avtomobil je seveda cenovno ugoden in čim novejši.

aktualno

TZS: Podatki kažejo, da trgovine niso osrednja žarišča okužb

Trgovine niso med osrednjimi žarišči okužb koronavirusa, zato je prodajalne smiselno znova odpreti, opozarja Trgovinska zbornica Slovenije.

aktualno

Frizerska in fitnes dejavnost na robu propada

Frizerska in fitnes panoga sta znova opozorili, da jih država s protikoronskimi ukrepi najbolj omejuje, hkrati pa je njena pomoč premajhna, da bi njihova dejavnost lahko preživela.

Komentarji: