Dewesoft s Katapultom najboljši v kategoriji Povezovanje

Ameriška gospodarska zbornica je izpeljala še tretji finale tekmovanja Best of the Best, tokrat v kategoriji Povezovanje. Pomerila so se podjetja Dewesoft, Zavarovalnica Triglav in Zavod Ypsilon.
Fotografija: Katapult, pospeševalnik podjetja DEWESoft, v Trbovljah. FOTO: Katapult
Odpri galerijo
Katapult, pospeševalnik podjetja DEWESoft, v Trbovljah. FOTO: Katapult

Za najboljšo prakso je bil izbran Dewesoftov Katapult, v katerem trenutno deluje že 31 podjetij in ekip, ki jih zlata gazela vse od 2016, ko je ustanovila ta podjetniški pospeševalnik, podpira z znanjem, infrastrukturo, različnimi podpornimi storitvami ter opremo za testiranje izdelkov. Na tak način jim omogoča, da večino svojega časa in energije lahko usmerijo v razvoj izdelka, torej v to, da svojo strast preobrazijo v podjetje.

»Dewesoft je zlata gazela 2012, ki s pomočjo mladim podjetnikom skrbi za nove gazele. Kar je še posebej pomembno za sedanji čas. Odlično opravlja vlogo pathfinderja – iskalca kariernih poti,« je v svoji utemeljitvi med drugim dejal Tomaž Lanišek, posebni gost, ki je Dewesoft tako kot številni spremljevalci virtualnega dogodka, postavil na najvišjo stopničko.


Ob trboveljski zlati gazeli sta bila finalista še Zavarovalnica Triglav s projektom Skupaj za prometno varnost in Zavod Ypsilon s projektom I'mpowered for the Future.
 

Več iz te teme:

Več iz rubrike

Komentarji: