Bugatti Rimac v Berlinu odpira svoj novi razvojni center

Razvojni center v Berlinu bo ena izmed osrednjih točk prihodnosti za Bugatti Rimac, kjer bodo ustvarjali naslednjo generacijo hiperavtomobilov.
Fotografija: Osredotočena na oblikovanje prihodnje tehnologije Bugatti Rimac, bo berlinska ekipa z roko v roki sodelovala s sodelavci v Zagrebu. Foto: Bugatti Rimac
Odpri galerijo
Osredotočena na oblikovanje prihodnje tehnologije Bugatti Rimac, bo berlinska ekipa z roko v roki sodelovala s sodelavci v Zagrebu. Foto: Bugatti Rimac

Dva svetovno znana proizvajalca hiperavtomobilov vstopata v povsem novo priložnost v okviru skupnega podjetja Bugatti Rimac, ki bo imelo svoj novi razvojni center v Berlinu.

Osredotočena na oblikovanje napredne tehnologije Bugatti Rimac, bo berlinska ekipa z roko v roki sodelovala s sodelavci na sedežu Bugatti Rimac v Zagrebu. Vodenje bosta prevzela direktor oblikovanja Achim Anscheidt in tehnični direktor Emilio Scervo.

image_alt
Mate Rimac in Elon Musk skupaj v New Yorku

Mesto za novi razvojni center je bilo premišljeno izbrano

Medtem, ko sedež podjetja z večino zaposlenih ostaja v Zagrebu, bo nov berlinski razvojni center deloval v okviru nove nemške podružnice Bugatti Rimac GmbH. Poleg oblikovalskih in inženirskih ekip bodo v podjetju tudi oddelek za nabavo, informacijsko tehnologijo in finance ter pravna in marketinška služba, navaja Croatia Weeks. Buggatti bo ohranil svoje proizvodne obrate v Franciji, kjer bodo še naprej proizvajali vrhunske hiperavtomobile.

Mate Rimac, izvršni direktor Bugatti Rimac. Foto: Rimac Automobili
Mate Rimac, izvršni direktor Bugatti Rimac. Foto: Rimac Automobili

Berlin je bil kot mesto za novi razvojni center izbrano zelo premišljeno. Že desetletja namreč uspeva kot mesto, ki neguje zagonska podjetja in nagrajuje domiselne ideje. Poznano je kot ugodno za umetnike in oblikovalce ter tudi za tehnološka zagonska podjetja in podjetniške inkubatorje. Berlin velja za idealno platformo za negovanje nove inženirske in vizualne identitete vozil, ki bodo nastala pod okriljem Bugatti in Rimac.

Ustvarjali bodo naslednjo generacijo hiperavtomobilov

Achim Anscheidt, pravi, da bodo z novim razvojnim centrom v Berlinu, zgodbo razvili v nova inovativna obzorja in v smer oblikovanja, ki odraža najsodobnejšo tehnologijo, ki so jo lansirali v podjetju Rimac.

image_alt
3 razlogi ZA in PROTI nakupu električnega avtomobila

Mate Rimac, izvršni direktor Bugatti Rimac meni, da je Bugatti Rimac GmbH vznemirljiva širitev poslovanja, ki bo vključena v številne zanimive projekte hiperavtomobilov, ki jih bodo delili s svetom. Njihova ekipa se iz dneva v dan širi, kar predstavlja priložnost, da se pridružijo napredno misleči umi, ki so potrebni za razvoj prihodnosti vodilnega svetovnega podjetja s hiperavtomobili.

Multinacionalno podjetje bo v naslednjem poglavju avtomobilske zgodovine združevalo unikatnost, lastno strokovno tehnično znanje in inovativnost, kar predstavlja Rimac. Dopolnjuje se z Bugattijevo inženirsko odličnostjo in edinstvenim dizajnom. Z vsem naštetim se bo ponašala naslednja generacija hiperavtomobilov.

image_alt
Mate Rimac prejel naziv 'pionir leta'

Več iz rubrike