Apple bo decembra slavil najboljše aplikacije in video igre leta 2019

2. decembra bo v New Yorku veliko slavje najboljših mobilnih aplikacij in video iger leta 2019 pod okriljem tehnološkega giganta Apple.
Fotografija: »Skrivnosten« dogodek se bo zgodil v začetku decembra. Foto: Reuters
Odpri galerijo
»Skrivnosten« dogodek se bo zgodil v začetku decembra. Foto: Reuters

Vsako leto je Apple ponudil seznam najboljših aplikacij, iger … minulega leta, tokrat ga bo dopolnil z dogodkom, ki ga bomo lahko spremljali pod geslom »Množice jih obožujejo. Najboljši jih oblikujejo.«. Najboljši produkti bodo to leto tudi prvič javno nagrajeni, nagrade najboljšim pa so v Applu podeljevali že prejšnja leta.

Apple na dogodku ne bo predstavljal novih izdelkov, piše CNBC. Najave dogodka pa še ni mogoče zaslediti na seznamu vseh dogodkov, ki jih v prihodnosti pripravlja proizvajalec trendi elektronskih naprav.

Organizacija prireditve je za Apple malček nepričakovana. Ali pa tudi ne. Še posebej, če vemo, da je Apple letos svoj obseg storitev povečal za Apple Arcade, kjer so zbrane vse njihove igre, pa Apple TV Plus z njihovo ponudbo zabavnih tv vsebin, in nenazadnje novim novičarskim portalom Apple News Plus, ki - tako kot prejšnja dva - zahteva vpis in plačilo naročnine.

Več iz rubrike

aktualno

Moravske Toplice se utapljajo v turističnih bonih

V Pomurju je ta hip zasedenost turističnih zmogljivosti skoraj stoodstotna, daleč največ turističnih bonov pa so unovčili v občini Moravske Toplice, ki v državnem merilu zaostaja le za Portorožem in …

aktualno

Najbolj skriti in podcenjeni otoki nedaleč od Slovenije

Odsev kristalno čiste turkizne vode, prelepe neokrnjene plaže, brez gneče turistov, prečudoviti sončni zahodi in še več, lahko doživite otokih ne prav daleč stran od Slovenije.

aktualno

Zdrs v recesijo: V Španiji skoraj 5 milijonov brezposelnih oseb

Koronavirusna kriza je v Španiji samo v drugem četrtletju terjala več kot milijon delovnih mest, večinoma v storitvenem in turističnem sektorju.

aktualno

Veliki Britaniji po izstopu iz EU grozi agrokemična apokalipsa

Zaradi brexita je nastal vrtinec sporov med okoljevarstveniki, državnimi regulatorji in agrokemičnimi korporacijami; več je tudi kriminalnih aktivnosti.

Komentarji: