Apple bo decembra slavil najboljše aplikacije in video igre leta 2019

2. decembra bo v New Yorku veliko slavje najboljših mobilnih aplikacij in video iger leta 2019 pod okriljem tehnološkega giganta Apple.
Fotografija: »Skrivnosten« dogodek se bo zgodil v začetku decembra. Foto: Reuters
Odpri galerijo
»Skrivnosten« dogodek se bo zgodil v začetku decembra. Foto: Reuters

Vsako leto je Apple ponudil seznam najboljših aplikacij, iger … minulega leta, tokrat ga bo dopolnil z dogodkom, ki ga bomo lahko spremljali pod geslom »Množice jih obožujejo. Najboljši jih oblikujejo.«. Najboljši produkti bodo to leto tudi prvič javno nagrajeni, nagrade najboljšim pa so v Applu podeljevali že prejšnja leta.

Apple na dogodku ne bo predstavljal novih izdelkov, piše CNBC. Najave dogodka pa še ni mogoče zaslediti na seznamu vseh dogodkov, ki jih v prihodnosti pripravlja proizvajalec trendi elektronskih naprav.

Organizacija prireditve je za Apple malček nepričakovana. Ali pa tudi ne. Še posebej, če vemo, da je Apple letos svoj obseg storitev povečal za Apple Arcade, kjer so zbrane vse njihove igre, pa Apple TV Plus z njihovo ponudbo zabavnih tv vsebin, in nenazadnje novim novičarskim portalom Apple News Plus, ki - tako kot prejšnja dva - zahteva vpis in plačilo naročnine.

Več iz rubrike

aktualno

Od 345 milijonov, unovčenih za 13,5 milijona evrov turističnih bonov

Prebivalci Slovenije so doslej unovčili 100.000 turističnih bonov v skupni vrednosti 13,5 milijona evrov, je sporočila Finančna uprava RS (Furs).

aktualno

Novo stanovanje v Avstriji stane deset letnih plač

V mednarodni primerjavi so najemnine na Dunaju še vedno razmeroma nizke, kaže Deloittova študija.

aktualno

Nemška aplikacija »covid-19« že prvi dan s 6,5 milijona uporabnikov

Nemci so aplikacijo za sledenje stikom vpeljali že junija, zagon aplikacije pa je bil izredno uspešen; v le 24 urah jo je uporabljalo 7,8 odstotkov prebivalstva.

aktualno

Hude posledice za milenijce in generacijo Z

Deloittova raziskava razkriva »odporno generacijo«: covid-19 prinaša hude posledice za milenijce in generacijo Z, a ti v njej vidijo priložnost za razmislek in ukrepanje.

Komentarji: