Promo Delo

Prihodnost je lahko le trajnostna

Trajnostni razvoj, h kateremu stremimo, zahteva, da z odločitvami in sprejemanjem odgovornosti vsi sooblikujemo prihodnost.

»Pandemija je pokazala tako grde kot spodbudne plati človeštva«

Podjetje, ki se odziva na potrebe okolja in vrača družbi, je pripravljeno na nove izzive prihodnosti. In ta prihodnost bo digitalna in trajnostna.

Zgodovina potrjuje: spet je čas za naložbo v plemenite kovine

Naložba v plemenite kovine v času krize zagotavlja visoko stopnjo zanesljivosti. Z naraščanjem inflacije namreč denar izgublja vrednost.

Investirajte preprosto – kjer koli in kadar koli

Svet investiranja v vzajemne sklade in trgovanja s finančnimi instrumenti je za marsikoga privlačen, a še zmeraj neznan.

Univerza na Primorskem zaposluje diplomante UP v novi Alumni pisarni

Preverite, ali ste primeren kandidat za zaposlitev.

Zgodba o uspehu: V Žireh slavijo z inovativnostjo

V Sloveniji delujejo mnoga uspešna in inovativna podjetja, eno od takšnih je podjetje INO, ki 80 odstotkov svojih izdelkov in storitev proda v tujino.

Kam vlagati denar v času inflacije

Svet je vstopil v daljše obdobje krize, gospodarstvo se ohlaja, kapitalski trgi ostajajo nestabilni. Čas je, da poiščete pravo rešitev za svoje prihranke.

Kako ovrednotiti učinke trajnostnih ukrepov

Številna podjetja, ki so v fazi aktivnega trajnostnega preoblikovanja, se spopadajo z vprašanjem, kako izmeriti učinke in cilje na področju trajnosti.

Koliko nam manjka do popolne energetske neodvisnosti

Razmere v svetu so nas postavile pred novo realnost: energetska neodvisnost je nujna. V skupini GEN imajo glede tega jasno vizijo prihodnosti.

Leto 2023: leto inflacije in recesije ali leto priložnosti

Z drugimi besedami: Bodite pogumni, ko so vsi drugi prestrašeni.