Prijavljeni ste kot:

Zapri Uredi podatke Odjava
Ok
 

Karina Cunder Reščič

Cena pri nas ni vsota posameznih jedi, ampak ocena, kako se počutite na koncu

Izvirne barve, okusi in teksture. Tako kulinarični vodnik Michelin opisuje jedi, ki nastajajo pod taktirko Ane Roš Stojan.

Gault & Millau je odločil: Top slovenske gostilne so ...

Kulinarični vodnik: Za najboljši so razglasili Hišo Franko in Gostilno pri Lojzetu, chef leta je pa Igor Jagodic iz restavracije Strelec na ljubljanskem gradu.

1

Zadnje novice

Katere so laži o milijarderju Warrenu Buffettu?
7 znakov, da imate narcisoidnega šefa
O čem se je poleg financ še dobro pogovoriti pred skupno selitivjo?
Brezskončni potencial

Najbolj brano

Ne spreglejte

V maju se je inflacija znižala na 1,8 odstotka
AKTUALNO
Unior v prvem četrtletju z nižjimi prihodki in izgubo
AKTUALNO
Farmacevtska panoga raste – jo bo Slovenija znala zadržati?
AKTUALNO
Tijana Arih: Sem bojevnica – a moj boj je konceptualen
AKTUALNO
Delo d.o.o, Likozarjeva ulica 1, 1000 Ljubljana
Delo in Dom Polet Micna Slovenske Novice Odprta kuhinja Gostilne Ona plus
Delo d.o.o. Uredništvo Oglaševanje Pogoji uporabe Politika varstva zasebnosti Piškotki
Copyright © Delo 2025. Vse pravice pridržane.

Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?


Potrjujem vse Sprejmem nujne Več informacij