[VIDEO] Kako bomo v Slovenji rešili stanovanjsko problematiko?

Družbena stanovanja: Nova stara rešitev?
Fotografija: Stanovanj najbolj primanjkuje tam, kjer je povpraševanje po njih največje. Na tem področju najbolj izstopa Ljubljana. FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
Stanovanj najbolj primanjkuje tam, kjer je povpraševanje po njih največje. Na tem področju najbolj izstopa Ljubljana. FOTO: Shutterstock

Slovenija nujno potrebuje stanovanjsko reformo, do sedaj pa je bilo na tem področju narejenega malo, premalo. Država se dela nemo, slepo in gluho.


 

Več iz rubrike

aktualno

Kolo prihodnosti: električno kolo Tesla Model B?

Električno kolo prihodnosti Tesla Model B uporablja senzorje za zaznavanje okolice, takor ponuja varnejši način vožnje. Omogoča tudi funkcijo avtopilota.

aktualno

Velike ambicije Volkswagna; pripravlja električni avtomobil za 20.000 evrov

Kljub krizi želi Volkswagen v prihodnjem letu spet razširiti svoj tržni delež. Ob tem se zanaša na celo vrsto električnih avtomobilov serije ID.

aktualno

Delate na daljavo? Izkoristite lahko preko 8000 evrov podpore za menjavo okolja

Prepoznavno mesto vabi ljudi s celega sveta, da bi se preselili na to območje. Za ta korak ponuja znesek v višini nekaj manj kot 8400 evrov.

aktualno

Zeleni litij je postal novo zlato

Vroč vrelec, ki je bil v Angliji odkrit leta 1864, bi lahko zagotovil dodatne zaloge litija, ki so potrebne za prehod na obnovljive vire energije.

Komentarji: