Tisoč delavcev na dan in več kot tisoč metrov na mesec

Luč na koncu tunela bo videti čez dve leti. Vlada je prepočasna pri odločanju o vzporednem tiru.
Fotografija: https://www.delo.si
Odpri galerijo
https://www.delo.si

V nadaljevanju preberite:

Minister za infrastrukturo v odhajanju Bojan Kumer je tik pred novoletnimi prazniki v Luki Koper izjavil, da pričakuje dokončanje novega železniškega tira med Divačo in Koprom hitreje, kot je bilo predvideno. Ministrov optimizem je posledica tega, da dela na gradbišču drugega tira trenutnega potekajo tekoče, kljub večmesečni zamudi v prvem letu gradnje, predvsem na račun zamud pri gradnji viadukta Glinščica. Pogledali smo, kako je gradnja tira napredovala v letu 2022.

Preberite več...

.

Več iz te teme:

Več iz rubrike

Aprilsko znižanje obresti ECB bi bilo kar presenečenje

Finančni trgi večinsko pričakujejo, da bo evrska oblast obrestno ukrepala junija, letos pa so v svoja cenovna predvidevanja že vključili tri reze.

Iz Nemčije boljši podatki o industrijski proizvodnji

Analitiki menijo, da bi se lahko industrijska stagnacija v »gospodarskem motorju« EU končala v prvem četrtletju, pričakovani ugodni učinki tudi za Slovenijo.

Milijoni evrov preplačil pri Fursu, a denarja ne vrnejo samodejno

Na Fursovih računih za 22 milijonov evrov preplačil fizičnih oseb. Če vam denarja niso vrnili sami, vložite zahtevek, da ne ostanete brez njega.

NLB in Addiko banka s ponudbo za kreditojemalce v CHF

Ponudba je namenjena kreditojemalcem, ki so oziroma bi lahko bili upravičeni do različnih oblik socialnih pomoči, sporočajo iz Združenja bank Slovenije.