Tesla ponuja sanjsko službo

Če ste ljubitelji Elona Muska in Twitterja, Tesla ponuja službo vaših sanj.
Fotografija: Prosto delovno mesto pri Tesli. FOTO: REUTERS/Arnd Wiegmann/File Photo
Odpri galerijo
Prosto delovno mesto pri Tesli. FOTO: REUTERS/Arnd Wiegmann/File Photo

Nekateri dober del dneva na Twitterju spremljajo aktivnost svojih idolov. Če ste eden izmed teh ljudi, vas bo morda zanimalo novo prosto delovno mesto pri Tesli. Delo zajema spremljanja omemb Elona Muska na omenjenem družbenem omrežju Twitter in usmerjanja prošenj njegovih sledilcev na ustrezne oddelke.
 

Kljub natrpanemu urniku, direktor Tesle in SpaceXa skuša ohranjati stike s svojimi strankami in oboževalci prek Twitterja. Musk, ki se je lani povzpel na vrh lestvice najbogatejših na svetu, dnevno prejema milijone sporočil. Zato je nemogoče, da bi sledil vsem pritožbam in predlogom v zvezi s Teslinimi izdelki. Za boljše sledenje, so se v družbi Tesla odločili, da zaposlijo novo osebje, ki bo delo lahko opravljalo na daljavo.


 
V prostem delovnem mestu, razpisanem na spletni strani podjetja, piše, da »Teslini strokovnjaki za podporo obravnavajo različna vprašanja strank, hkrati pa zagotavljajo storitve za stranke svetovnega razreda.« V opisu delovnega mesta še navajajo, da morajo kandidati izpolnjevati Tesline principe odličnosti in se znjati v administrativnem delu.
 
Poudarjajo tudi, da je obraz znamke zelo pomemben, zato morajo kandidati znati ohraniti raven strokovnosti, ki presega pričakovanja strank. Za prijavo na delovno mesto je potrebno izpolnjevati še osnovne zahteve, kot so »zanesljiva internetna povezava in miren delovni prostor«.
 

Prav tako prosijo za enoletne izkušnje na področju dela s strankami v klicnem centru, prilagodljivost, dovzetnost za reševanje problemov in voljo do timskega dela, kar je bistvenega pomena.
 
Višina plače sicer ni javno navedena, a je splošno znano, da zaposleni pri Tesli uživajo številne ugodnosti. Več si lahko preberete tukaj.
 
 

Več iz rubrike