Najboljši dogodki, ki so vzbudili zanimanje strokovne javnosti

Konec avgusta je potekal festival Conventa Crossover, na katerem so se zvrstile delavnice, pogovori z vodilnimi strokovnjaki in bogat spremljevalni program. Podelili pa bodo tudi prestižne nagrade.
Fotografija: Med finaliste tekmovanja za nagrado Conventa Best Event Award (kategorija Crossover) se je uvrstila tudi izkustvena konferenca World of Synergy: Inclusive Leadership 2019, katere glavni medijski pokrovitelj je bila družba Delo s poslovnim tednikom Svet kapitala. Foto: Siniša Kanižaj
Odpri galerijo
Med finaliste tekmovanja za nagrado Conventa Best Event Award (kategorija Crossover) se je uvrstila tudi izkustvena konferenca World of Synergy: Inclusive Leadership 2019, katere glavni medijski pokrovitelj je bila družba Delo s poslovnim tednikom Svet kapitala. Foto: Siniša Kanižaj

Med 28. in 29. avgustom 2019 je potekal festival Conventa Crossover, na katerem so se zvrstile delavnice, pogovori z vodilnimi strokovnjaki in bogat spremljevalni program. Osrednja tema letošnjega dogodka je bilo iskanje odgovora na vprašanje: Kaj deluje na področju organizacije dogodkov in zakaj?

Pomemben del festivala pa je tudi tekmovanje za nagrado Conventa Best Event Award. Na tekmovanje se je letos prijavilo rekordnih 39 prijav, od katerih jih je 26 izpolnilo vse pogoje za sodelovanje. Takšen izjemen rezultat pomeni, da se regijska industrija organizacije dogodkov vztrajno prebija na svetovni zemljevid. Mednarodna žirija je izbrala 20 finalistov, ki se bodo za naziv najboljšega dogodka v regiji v treh kategorijah (B2C dogodek, B2B dogodek in dogodek CROSSOVER) potegovali v sredo, 28. septembra, v Cankarjevem domu. Na tekmovanju sodelujejo tako podjetja kot agencije, ki so dogodek, ki je vzbudil zanimanje strokovne javnosti, izvedli v obdobju med julijem 2018 do julijem 2019.

Zmagovalni dogodek bo moral zadovoljevati kriterije inovativnosti, kreativnosti, izvedbe, rezultata odličnosti v komuniciranju in uporabi trajnostnih praks. Med finaliste tekmovanja za nagrado Conventa Best Event Award, se je v kategoriji Crossover, uvrstila tudi izkustvena konferenca World of Synergy: Inclusive Leadership 2019, katere glavni medijski pokrovitelj je bila družba Delo s poslovnim tednikom Svet kapitala.

Več iz rubrike