Furs prodaja 220 iPhonov po 150 evrov

Finančna uprava Republike Slovenije pripravlja drugo javno dražbo premičnin in sicer za za 220 mobilnih telefonov Apple Iphone 7 32 GB Black.
Fotografija: Appleovi telefoni. FOTO: Furs
Odpri galerijo
Appleovi telefoni. FOTO: Furs

Javna dražba mobilnih telefonov priznanega proizvajalca se bo vršila dne 25. in 26.8. 2020 ob 11.00 v skladišču na naslovu Rajšpova 22 na Ptuju.
 
Premičnine se prodajajo na javni dražbi po navedenih sklopih po načelu VIDENO – KUPLJENO, so brez garancije, reklamacija kvalitete po prevzemu ni možna.
 
Ogled premičnin je možen dne 24. 8. 2020 od 11.00 do 11.30 v skladišču na dražbenem prostoru, sporoča Furs.
 
Pred začetkom javne dražbe mora ponudnik vplačati varščino ali predložiti ustrezen instrument za zavarovanje plačila varščine, ki znaša 10 odsotkov izklicne cene premičnin za določen sklop (od 4 do 40 kosov skupaj), vendar pa znesek ne more biti nižji od 40 evrov. Izklicna cena sklopov mobilnih telefonov je med 600 in 6000 evri (brez DDV).


 

Pogoj za udeležbo je predložitev kopije potrdila o plačilu varščine


Vplačana varščina bo kupcu šteta v kupnino. Udeležencem javne dražbe, ki na javni dražbi ne bodo uspeli, bo varščina vrnjena oziroma predloženi instrument zavarovanja sproščen najpozneje v petih dneh po zaključku javne dražbe.
 
Udeležencu, ki javno dražbo zapusti pred njenim zaključkom ali ni pripravljen ponuditi niti izklicne cene ali kupcu, ki ne plača kupnine, se varščina ne vrne, morebitni predloženi instrument zavarovanja pa se unovči.
 
Javna dražba se opravi, če se je udeleži vsaj en ponudnik. Šteje se, da je javna dražba uspela, če vsaj en ponudnik ponudi ceno, ki je enaka izklicni ceni. Premičnine se prodajo ponudniku, ki je ponudil najvišjo ceno.
 
Kupec mora takoj po končani dražbi oziroma najpozneje v roku treh dni po končani dražbi plačati kupnino, kupljene premičnine pa prevzeti takoj po plačilu kupnine.
 

Več iz rubrike

aktualno

Trump naj bi davil agenta tajne službe in v steno zalučal hamburger

Nekdanja uslužbenka v Beli hiši je razkrila nekaj novih podrobnosti o vedenju nekdanjega predsednika ZDA.

aktualno

Nosečo mamo zaradi kraje čokolad obsodili na deset mesecev zapora

Tridesetletna Zagrebčanka bo zaporno kazen odslužila z družbenokoristnim delom, je odločilo sodišče.

aktualno

Odpadke iz zahoda nezakonito vozijo v srednjo in vzhodno Evropo

Zločini proti okolju so deležni več pozornosti, odkar so podnebne politike postale ključnega pomena, v najnovejšem poročilu ugotavlja Europol.

aktualno

G7: Širjenje mednarodnega vpliva in zoperstavljanje Kitajski

Voditelji skupine G7 so v nedeljo, 26. junija, ponovno vzpostavili partnerstvo z novim imenom: 'Partnerstvo za globalno infrastrukturo in naložbe'.

Komentarji: