Predstavitvena informacija

Predstavljamo najbolj prodajane električne skiroje

SK Promo
V poplavi električnih skirojev je težko najti pravega zase. Naj vam olajšamo odločitev. Foto: Big Bang

Električni skiroji so brez dvoma odličen način za vožnjo po mestu. So enostavni za upravljanje, izredno ekonomični in ekološki …

Vsako leto prihaja na trg vse več modelov električnih skirojev, ki vozniku ponujajo različne specifikacije – od dometa, vzdržljivosti do varnosti itn. Kako v poplavi izbire najti primernega glede na vaše potrebe in želje? Predstavljamo vam najbolj prodajane električne skiroje, saj si želimo, da bo vaš nakupovalni proces prijetnejši, nakup te prevozne alternative pa čim bolj optimalen.

Električni skiro Blaupunkt ESC808
Električni skiro ESC808 iz podjetja Blaupunkt mladim in odraslim omogoča, da se učinkovito gibajo po mestu. Najkakovostnejši materiali komponent in trpežno nerjaveče jeklo zagotavljajo največji užitek v vožnji ter dolgo življenjsko dobo z možnostjo premagovanja velikih razdalj.

ESC808 je opremljen z motorjem 350 W, kar omogoča vožnjo s hitrostjo kar do 25 km/h. Voznik svoj ritem upravlja s trifaznim nadzorom ter ga prilagaja starosti i veščinam, kar naredi vožnjo še prijetnejšo in varnejšo. Ergonomski volan ima gumijaste ročaje, kar zagotavlja udobno vožnjo, enostavno dostopne zavorne ploščice pa omogočajo varno pospeševanje in zaviranje.

Stanje akumulatorja je vidno na LCD-zaslonu, prav tako lahko spremljate tudi hitrost in način vožnje. LED-osvetlitev se aktivira s hitrim dvojnim pritiskom na gumb.

Tehnične podrobnosti
Domet: do 20 km
Največja hitrost: do 25 km/h
Nosilnost: do 120 kg
Moč motorja: 250 W

image
Blaupunkt ESC808 ima dolgo življenjsko dobo. Foto: Big BangElektrični skiro Xiaomi Mijia 
Xiaomi Mijia je zložljiv in trenutno eden najlažjih električnih skirojev na trgu. Izdelan je iz kakovostnega letalskega aluminija in tehta samo 12,5 kg. Na voljo je tako v elegantno beli kot tradicionalno črni barvi.

Xiaomi Mijia ima tempomat, kar zagotavlja enakomerno hitrost. Z njim boste lahko prevozili kar do 30 km (domet je odvisen od terena), največja hitrost pa je 25 km/h. Električni skiro se enostavno zloži, s čimer je mobilnost še lažja in dosega svoj namen. Xiaomi Mijia se ponaša z dvojnim zavornim sistemom in rekuperacijo energije med zaviranjem. Sprednja disk (kolutna) zavora ima sistem proti blokiranju koles E-ABS, zadnje kolo pa ima mehansko kolutno zavoro. Zavorna razdalja se tako skrajša na približno 4 metre, zaradi česar je vaša vožnja veliko varnejša.

Električni skiro ima kar šest zaščitnih funkcij: zaščito pred kratkim stikom, prevelikim tokom, prenapolnjenostjo, prevelikim izpraznjenjem baterije, prenizko napetostjo in pregrevanjem. Stanje akumulatorja vidite s štirimi LED-lučkami.

Tehnične podrobnosti
Domet: do 30 km
Največja hitrost: do 25 km/h
Nosilnost: do 100 kg
Moč motorja: 250 W

image
Xiaomi Mijia ima tempomat, kar zagotavlja enakomerno hitrost. Foto: Big BangElektrični skiro Xplore XP9755
Proizvajalci električnih skirojev se prilagajajo sodobnim uporabnikom in aktivnemu življenjskemu slogu, čemur sledi tudi blagovna znamka Xplore. Predstavljamo lahek, zložljiv in nadgrajen električni skiro, ki bo vaš odličen sopotnik po mestnih ulicah mimo mestnega vrveža. Blagovna znamka Xplore se z vsakim novim modelom pomika v ospredje električne mobilnosti

Lahek električni skiro iz aluminija ima moč motorja kar 300 W. Njegova električna baterija je regenerativna, kar vam omogoča še podaljšane užitke med vožnjo. S skirojem, ki pelje na litij-ionsko baterijo, se lahko peljete do kar 25 km daleč, najvišja hitrost pa je do 20 km/h. Kar izračunajte, kako hitro bi se pripeljali v službo … Je IP55 vodoodporen, kar pomeni, da vas rahel dež ne bi smel presenetiti in poškodovati skiroja. Povezljiv je tako z Androidom kot napravami iOS, saj so proizvajalci razvili aplikacijo, v kateri lahko spremljate različne parametre.

Tehnične podrobnosti
Domet: do 25 km
Največja hitrost: do 20 km/h
Nosilnost: do 140 kg
Moč motorja: 300 W

image
Xplore XP9755 je lahek, zložljiv in nadgrajen. Foto: Big BangElektrični skiro Blaupunkt ESC505
Električni skiro ESC505 vozniku omogoča, da se varno in hitro prevaža od doma do ciljne točke – pisarna, center, vrtec, šola … Odpeljite se, kamor si zaželite. Je odlična alternativa prevoza za odrasle, ki bi namesto v vožnji z avtomobilom raje uživali na svežem zraku in z vetrom v laseh. Poleg tega je primerna naprava tudi za mlajše uporabnike, ki se bodo skozi zabavo navdušili nad preživljanjem prostega časa na prostem.

Skiro je opremljen z motorjem 350 W, kar dovoljuje maksimalno hitrost do 25 km/h. Tristopenjska regulacija hitrosti omogoča lastno kontrolo hitrosti in varno ter prijetno vožnjo. Za še izboljšan občutek varnosti sta tu prednja in zadnja zavora, ki zagotavljata, da se bo skiro ustavil, kadar koli je to potrebno.

Vgrajena baterija 4,4 Ah omogoča vožnjo od 15 do 20 km le z enim polnjenjem. Razpon je odvisen od obremenitve med vožnjo in površine, po kateri se vozite. Baterija se bo popolnoma napolnila že po približno dveh urah, enostaven sistem zlaganja in nizka teža pa pripomoreta k še večji mobilnosti in svobodi.

Tehnične podrobnosti
Domet: do 20 km
Največja hitrost: do 25 km/h
Nosilnost: do 120 kg
Moč motorja: 350 W

image
Z Blaupunktom ESC505 se odpeljite, kamor želite. Foto: Big Bang


Vstopite v Big Bang ali spletni center www.bigbang.si ter si poglejte pestro izbiro električnih skirojev. V naših trgovinah vas čakajo svetovalci, ki vam bodo z veseljem pomagali z drugimi nasveti, poslušali vaše želje in poiskali pravo prevozno sredstvo za vas.
Več iz rubrike