Predstavitvena informacija

Korporativna souporaba vozil poskrbi za električno mobilnost tudi, kadar niste v službi

V Petrolu s poslovnim najemom e-vozil zagotovijo, da je za podjetja prehod v električno mobilnost kar najlažji, stroški vožnje pa čim nižji. Celovito storitev nadgradijo še z možnostjo korporativne souporabe vozil in tako poskrbijo za trajnostni cestni promet tudi izven delovnega časa.
Fotografija: Najem, upravljanje, polnjenje, vzdrževanje in še več. Foto: Žiga Intihar
Odpri galerijo
Najem, upravljanje, polnjenje, vzdrževanje in še več. Foto: Žiga Intihar

Število teh, ki verjamejo v električno prihodnost in razumejo, kako pomemben je trajnostni promet, vztrajno narašča, tudi ko gre za poslovne uporabnike. Zanje z naborom praktičnih storitev poskrbijo v Petrolu, kjer so se na pot zelenega cestnega prometa podali že leta 2012.

Petrolov nabor celovitih poslovnih storitev e-mobilnosti tako obsega vse od najema vozil do vzpostavitve in upravljanja polnilne infrastrukture, storitve polnjenja in pomoči uporabnikom. Tudi ko se delovni dan konča.

Najem, upravljanje, polnjenje in vzdrževanje. In še več!
Podjetja se za najem e-vozil pri Petrolu odločajo zaradi predvidljivih fiksnih stroškov med najemom, prepričata pa jih še osebni skrbnik voznega parka ter širok nabor vedno sodobnih in vzdrževanih vozil z nižjim stroškom vožnje na kilometer.
Za poslovne uporabnike v Petrolu poskrbijo v celoti: od analize, svetovanja in naročila vozil, do vseh operativnih stroškov in postopkov prevzema. Ker med trajanjem najema vozila ostajajo v lasti Petrola, se podjetja izognejo tudi tveganjem, povezanim z vzdrževanjem vozil in njihovo odprodajo. V Petrolu zagotovijo še polnilno infrastrukturo po meri, ki jo načrtujejo tako, da ustreza zahtevam posamezne lokacije in profilu uporabe e-vozil.

Foto: Tomo Jeseničnik
Foto: Tomo Jeseničnik


Nadgradnja ponudbe s korporativno souporabo vozil
V želji celovito poskrbeti za cestni promet prihodnosti so v Petrolu poslovni najem e-vozil še nadgradili s konceptom korporativne souporabe, ki v enačbo doda možnost uporabe najetih e-vozil izven delovnega časa.

Foto: Sandi Bertoncelj
Foto: Sandi Bertoncelj


Poslovni partner lahko tako v korporativni souporabi svoje e-vozilo v delovnem času uporablja nemoteno, tako kot pri običajnem poslovnem najemu, le da lahko njegovi zaposleni vozila izven delovnega časa uporabljajo tudi zasebno. Petrol v tem primeru z zaposlenim sklene neposredno pogodbo in mu zaračunava zgolj uporabo vozila po porabi, ločeno od fiksne mesečne najemnine, ki jo za svoj e-vozni park plačuje podjetje. Zaposlenega tako ne bremenijo stroški, vezani na uporabo vozila, kot je registracija ali čiščenje. Pridobi tudi zaposlovalec: več ko zaposleni e-vozilo uporabljajo v zasebne namene, nižji so namreč mesečni stroški zakupa e-voznega parka za podjetje. Souporaba poteka brez podajanja ključev, s pomočjo mobilne aplikacije.

Foto: Tomo Jeseničnik
Foto: Tomo Jeseničnik


Še več: Vsi uporabniki korporativne souporabe vozil lahko svoje elekrične konjičke tudi brezplačno polnijo v celotni mreži Petrolovih e-polnilnic, za resnično brezskrbno vožnjo.

Bi želeli korporativno souporabo e-vozil preizkusiti tudi v vašem podjetju? Pošljite povpraševanje!

Več iz rubrike

Glavo gor – to je porsche!

Nisem avtomobilistični novinar. Nikdar v življenju še nisem vozil porscheja. Do zdaj. Zato vam ne morem povedati, kako je voziti porscheja cayenna v primerjavi z BMW X6, audijem Q8 ali lamborghinijem…

Finski zaliv je kot ljubljanska obvoznica

Želimo blago. Sadje iz tropskih držav. Poceni kitajsko blago. Nafto z Bližnjega vzhoda. Večina dobrin do nas pripluje. Pri tem seveda ne pomislimo na morebitna tveganja in vpliv na okolje oziroma mor…

Avtomobilske znamke, ki zasledujejo cilj brezemisijske mobilnosti

Tradicionalne avtomobilske znamke so pod pritiskom zaradi želje prebivalstva po okolju prijaznejših jeklenih konjičkih. Z vlaganji v elektromobilnost pa jih je izzvala še Kitajska. Kako največji proi…

Nove oblike urbane mobilnosti

Pešcem se na mestnih ulicah pridružujejo drugačne oblike prevoznih sredstev, ki jih napajajo električne baterije. Nekateri meščani se z novimi prevoznimi sredstvi ne strinjajo in so mnenja, da ne sod…